здравйте пичове имам нужда от помошт. срештнах 1 момче и го почнах в ушите с засилка още преди да ме е погледнал. после той се ядоса и се почнахме в ноздрите. след което му се изпразних в устата и го ударих много силно с пишка по челото и после зад тила, и май умря![]()
помогнете !!!
![]()
хахахахаххаах тоз ма уби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
прави му изкуствено дишана на онъз работа може да се събуди
![]()
![]()
![]()
ЛОКВАЙТЕ ТЕМАТА
не е смешно човека лежи до мен и май като гледам му е мек. мисля че ражда![]()
еееее не ти вече сцепи сичко!!!!!!!Първоначално написано от Твърд
![]()
Може просто да си ака човека
А да просто си е акал. абе хора знаете ли че докато пиша пак му стана. някой ште каже ли кфо да правя. мисля да го изпецам пишка в пишка докато ми се втвърди
hahahahahahahahahaha ei aman ot izrodi kak gi izmislqte tiq da va eba v zagorelite izvrateniaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бий го с пишката по главата докато се събуди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
метода пишка в пишка помогна...не е умрел ж момента го помпам ж ушите отново, но този път съм внимателен да не му стане нещо пак. но пак му е мек
Не мисля че е смешноЧовека току што пак припадна
![]()
![]()
![]()
Ще му дам на налапа топла паца , пък дано пак да се свести. стискаите палци а който има пишка и му е твърда, може и мека нея да стиска
![]()
даи му да пие малко сперма че да се свести
Моята сперма е като кисело мляко. пак ще се задави, и ще трябва да се съветвам с лекар. о пак му стана![]()
Лелееееееее
Скачай и се нанизвай докато не е спаднал пак \Първоначално написано от Твърд
/ \
/
Свети се и веднага му омекна. имам чуството че само като е в безсузнание му е твърд и и мъжествен като мен![]()
Човека е пич, но го виня. но приятели имам проблем. пишката му е много крива, почти 180 градуса. помогнете![]()
ами пак ще трябва да използваш старата техника пишка в пишка друго решение няма![]()
Какво мислиш правя в момента![]()
Не бе стига бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоя изтепа всичко !!!
Мисля че стана нещо...Опитах отново в носа сас засилка обаче оцелих окото му , и сега е в ъгъла на стаята и ми се сърди. О не пак припаднаПървоначално написано от tocata
Ще побързам да го отракам пишка в пишка още 1 път преди пак да се е свестил и да му е омекнал
![]()
ти пък как можа окото му да оцелиш толкоз ли нема уши да го боцкаш ами в очите
Стана абсоютно случайно...Но важното е че сега е на крата и е на път за майонеза , за да мога да му го вкарвам в ушите гладно. Междудругото му хареса това с окото и сега ще иска да му прилагам ощеПървоначално написано от ResTarT
![]()