.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как да кача малко на килограми - момче съм

момче съм на 18г. обаче съм малко слабичък, не кльощав, а просто малко по дребен, а искам да кача малко килограми,.... в скоро време ще почвам фитнес,.... препоръайте ми някакви витамини или някакви добавки с който мога да наддам малко на килограми,..... в момента съм около 60-65кг, незнам с точност,.... искам и да стана малко по-висок,.... не, че имам комплекси или нещо от сорта, просто искам да съм малко по-висок и едър

qj kartofi,oriz,qyca i hrani s mnoo vaglehidrati.drugo nz ako nqkoy sa se6ta da kaji

prepou4vam ti redovno da hapva6 omleti ot jultuk..ili kakvoto iska6 s mn jultuci...no vse pak ne prekalqvai moje da se obrine6

Повече от фен
    По-висок няма да станеш какво и да правиш .. ген .. приеми го отсега и не се комплексирай .. по въпроса с килограмите .. ако искаш просто да натрупаш малко маса - повечко хляб, ориз, картофи, яйца и т.н. просто да преобладават въг. храни .. ако ще ходиш и на фитнес - повечко месо/зеленчуци/плодове ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Повече от фен
    basket za viso4inata (az ne iskah da rasta o6te no porasnah) a ina4e ... qko qdene my e maikata ... predimno mesni i produkti ot mesten proizhod..... t.e. mlqko qica sirene ka6kaval mesa riba..... i oriz i kartofi i si4ko po mnogo i te pravim bodybuilder

Град
    някъде в пространството
    Чела съм,че от плуването,баскетбола и волейбола се расте,а за да качиш малко килца яж храни богати на въглехидрати и калории

Голям фен Аватара на tainstvenata
    не съм компетентна по този въпрос но може да 4етеш в bb-team.org
    има доста неща за повишаването на килограми
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

ем надали ще пораснеш както по горе бяха казали това е ГЕН
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

tc smqtai az pravq si4kite ne6ta koito po gore sa kazani si4kite ne6ta gi qm po mnogo i pak nedebeleq
    ba li mu mmamata

da ne bi i kilogramite da sa gen... ??

Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka
    tc smqtai az pravq si4kite ne6ta koito po gore sa kazani si4kite ne6ta gi qm po mnogo i pak nedebeleq
    ba li mu mmamata

da ne bi i kilogramite da sa gen... ??

както гледам тои маи говори за височината нз тъй го е написал че не го разбрах ко иска
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от melito_94
    qj kartofi,oriz,qyca i hrani s mnoo vaglehidrati.drugo nz ako nqkoy sa se6ta da kaji
    Ти май нещо не си наясно -картофите и яйцата се включват в диетите а ти от тфа пишеш че се напълнява(е стига да не са пържени де )
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от melito_94
    Ти май нещо не си наясно -картофите и яйцата се включват в диетите а ти от тфа пишеш че се напълнява(е стига да не са пържени де )
    Противно на всички твърдения яйцата е желателно да се ядат само пържени, дори когато човек е на диета. Варени не само че нямат никаква хранителна стойност, ами дори са вредни. Аз поне така знам де, въпреки че не обичам яйца.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

По принцип всякакви яйца са препоръчителни за диетите, а по темата: повече месо и сладки изделия, богато на въглехидрати, не само ще качиш килограми, а и ще имаш повече сила за във фитнеса... в случая ти препоръчвам шоколад и различни вафли...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си