- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да кача малко на килограми - момче съм
момче съм на 18г. обаче съм малко слабичък, не кльощав, а просто малко по дребен, а искам да кача малко килограми,.... в скоро време ще почвам фитнес,.... препоръайте ми някакви витамини или някакви добавки с който мога да наддам малко на килограми,..... в момента съм около 60-65кг, незнам с точност,.... искам и да стана малко по-висок,.... не, че имам комплекси или нещо от сорта, просто искам да съм малко по-висок и едър
qj kartofi,oriz,qyca i hrani s mnoo vaglehidrati.drugo nz ako nqkoy sa se6ta da kaji
По-висок няма да станеш какво и да правиш .. ген .. приеми го отсега и не се комплексирай .. по въпроса с килограмите .. ако искаш просто да натрупаш малко маса - повечко хляб, ориз, картофи, яйца и т.н. просто да преобладават въг. храни .. ако ще ходиш и на фитнес - повечко месо/зеленчуци/плодове ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Чела съм,че от плуването,баскетбола и волейбола се расте,а за да качиш малко килца яж храни богати на въглехидрати и калории![]()
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
не съм компетентна по този въпрос но може да 4етеш в bb-team.org
има доста неща за повишаването на килограми![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
ем надали ще пораснеш както по горе бяха казали това е ГЕН![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
tc smqtai az pravq si4kite ne6ta koito po gore sa kazani si4kite ne6ta gi qm po mnogo i pak nedebeleq
ba li mu mmamata
da ne bi i kilogramite da sa gen... ??![]()
![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Първоначално написано от shmatka_s_patka
както гледам тои маи говори за височината нз тъй го е написал че не го разбрах ко иска![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ти май нещо не си наясноПървоначално написано от melito_94
-картофите и яйцата се включват в диетите а ти от тфа пишеш че се напълнява(е стига да не са пържени де )
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
По принцип всякакви яйца са препоръчителни за диетите, а по темата: повече месо и сладки изделия, богато на въглехидрати, не само ще качиш килограми, а и ще имаш повече сила за във фитнеса... в случая ти препоръчвам шоколад и различни вафли...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?