.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    strgeartg
    Guest

Savet..mnenie...pls

Zna4i 6te vi zadam tup vupros ...no sam mn pritesnena...sigurno 6te me uprekvate no....taka-predi 2 meseca (az sam devstvena) gadjeto mi si potarka penisa vav vlagali6teto mi za okolo 10-15 sec no be6e savsem suh (ne e svar6val nito ni6to)....mn se pritesnih....sled tova kogato trqbva6e da mi doide mi doide...be6e si normalno (kruv be6e..ne rozovo ne i kafqvo )....sled tazi M sledva6tata mi doide otnovo kogato trqbva6e pak si be6e s kruv ne drugo.....sega oba4e trqbva da mi idva imam si vsi4ki PMS ( naprejenie v gurdite...bolki v krusta)...no ne mi idva....az ot dva meseca mislia samo za tovadali sam bremenna....dali sega ne mi idva za6toto adski sam se pritesnila i panirala ili sam bremenna ? molia vi ne me uprekvaite......blagodarq predvaritelno

по скоро си се панирала защото шанса да забременееш от потъркване на пениса по влагалището е никакъв просто си фантазираш

Град
    София
    ne si bremenna,tova e sigurno
    moje da ne ti idva,kakto ti kaza poneje si se panikiosala,poprincip menstruaciqta se vliqe ot psihikata,smisal ot pritesneniq razni primerno moje da ti zakasnee,moje da e ot promqnata na vremeto,no badi sigurna ,che ne si bremenna

Твърд
    Guest
    Важното е да не се притесняваш, така или иначе все някой ще те изпеца и ти ще забременееш, кажи на приятеля си да си го търка в собствените топки

sdfg
    Guest
    Blagodarq vi mnogo.....nqmate si i predstava v kakvi filmi se vkarvam....4eta tuka v nekvi forumi za bremenni,za aborti i se samonavivam........paranoi4ka sam napravo....nqma da povqrvate kolko prekaliavam qvno no.....strah.....vsqka secunda si poglejdam korema i si vnu6avam 4e e po goliam ....abe napravo sme6na rabota no to da ne ti e na glavata......nadqvam se da mi nqma ni6to......no ot nqkolko dni cqlata sam se raztreperila i san ne me hva6ta6e daje....no vie me uspokoihte...blagodarq Vi MNOGO !!!

Град
    София
    za nishto
    samo da znaesh kat pravish seks -zadaljitelno PREZERVATIVIII
    shtoto posle da ne pishesh pak za neshto takova

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    никакъв шанс..
    още повече,че са минали 2 менструации оттогава
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    никакъв шанс..
    още повече,че са минали 2 менструации оттогава
    точно така! след като ти е дошъл два пъти и чак сега не ти идва, то тогава за кво се притесняваш?!?! освен това за кво си го е търкал в теб??? тъпотия.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Споко ,мацка, няма никаква опасност да си бремеНна... Просто си се притеснила и от там идва цялата работа
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

sdfgh
    Guest
    Blagodarq Vi otnovo !

Я не се вкарвай във филми. Нищо ти няма, не се безпокой. Вземи се успокой и си живей нормално, че с тази параноя ще вземе да ти стане нещо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Щом е било за толкова кратко време и то без да свършва,няма страшно :P

sdfgf
    Guest
    Sega da si vzema li test ili e izli6no ? Kak mislite ?

Супер фен
    Излишно е, не си взимай и не се притеснявай толкова, няма шанс да си бременна.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Re: Savet..mnenie...pls

Цитирай Първоначално написано от strgeartg
    Zna4i 6te vi zadam tup vupros ...no sam mn pritesnena...sigurno 6te me uprekvate no....taka-predi 2 meseca (az sam devstvena) gadjeto mi si potarka penisa vav vlagali6teto mi za okolo 10-15 sec no be6e savsem suh (ne e svar6val nito ni6to)....mn se pritesnih....sled tova kogato trqbva6e da mi doide mi doide...be6e si normalno (kruv be6e..ne rozovo ne i kafqvo )....sled tazi M sledva6tata mi doide otnovo kogato trqbva6e pak si be6e s kruv ne drugo.....sega oba4e trqbva da mi idva imam si vsi4ki PMS ( naprejenie v gurdite...bolki v krusta)...no ne mi idva....az ot dva meseca mislia samo za tovadali sam bremenna....dali sega ne mi idva za6toto adski sam se pritesnila i panirala ili sam bremenna ? molia vi ne me uprekvaite......blagodarq predvaritelno
    to ako taka sa zabremenqva6e....
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

sdgfkdg
    Guest
    Blagodarq ti Sexapilna_kukla....ama da znae6 kva paranoq me e hvanala...i zaradi tova sigurno mi zakasnqva i az o6te pove4e si vtalpiavam....no ve4e se pouspokoih....

Супер фен
    Няма защо И недей да си втълпяваш такива глупости, защото притеснението и стреса също оказват влияние върху цикъла и може да ти закъснее. Просто се опитай да си избиеш от главата тези глупости и ще видиш, че ще ти дойде, няма къде да отиде

sdff
    Guest
    Sexapilna_kukla adski si mila...mersi..opredeleno me uspokoi....blagodarq ti otnovo !

Супер фен
    Така те искам, няма да се тормозиш заради глупости

Цитирай Първоначално написано от temito
    ne si bremenna,tova e sigurno
    moje da ne ti idva,kakto ti kaza poneje si se panikiosala,poprincip menstruaciqta se vliqe ot psihikata,smisal ot pritesneniq razni primerno moje da ti zakasnee,moje da e ot promqnata na vremeto,no badi sigurna ,che ne si bremenna
    mnogo si prava
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

moje da ima mn pri4ini da ne ti idva...tva 4e si pritesnena ....nqkuf stres ...ot vremeto...prosto sa dosta tei 4e spox puk tova da si bremenna e ...mn trudno... v smisul...nqma shans...
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

sdgfh
    Guest
    Blagodarq vi mnogo !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Деца, моля ви, образовайте се, преди да започнете да си играете с пениси!!!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Варна
    Спокойно нищо ти няма,не се панирай на празно!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто си се панирала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си