NQKOI bi li mi kazal kakvo predstavlqva pozata 69![]()
Разгледай това >>>>>>>>>
http://en.wikipedia.org/wiki/69_(sex_position)
Миии...Ти си си легнал, а краката на партньора ти са в лицето ти![]()
e hubava li e tazi poza ... ne mi se struva qka .. 6tom krakata na partniora mi 6te sa na liceto mi aaxaxaa
Ще са ти в носа образно казаноМи зависи
в Тази поза можете спокойно да си правите едновременно френска любов. Не е особено приятна, ако на някой от вас му миришат краката
![]()
![]()
![]()
taz poza mai ne e oferta mai nai dobre misionerskata hxahxa
Ако искате едновременно да си доставяте удоволствие - 69 е перфектният начин.![]()
хаха мн точно казано.... =D>Първоначално написано от lo_flo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
tazi poza e nenormalnaaa ... mnoo qka .... 1 ot liubimite mi![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от hah
ЕПА ЗАВИРАШ СИ МУЦУНАТА ТАМ ДЕТО СТЪРЧИ, И ТОЙ НЕГОВАТА ТАМ ДЕТО ТИ Е ВДЛЪБНАТО.... И СИ ПРЕЦТАВЯШ ЧЕ ЯДЕШ СЛАДОЛЕД......ТЕ ТОВА Е ТО
Това е единият начин за 69. Лично на мен позата не ми харесва, а в този вариант още по-малко мога да я търпя.Адски много ме разсейва и нито мога да правя нещо като хората, нито мога да се възбудя.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Но ако я правим, предпочитам да сме обърнати един към друг, странично .. нз дали ме разбрахте.. но както и да е. С пробването се усеща ..
Защо са негър и джигидайка ?Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Ъхъ.Първоначално написано от lo_flo
И всеки гризе ноктите на краката на другия...![]()
Животът е БРЯГ!
Е да, това е единия начин. Мен пък другия не ми допада особено, не ми е много удобно...Първоначално написано от ThePainIsReaL
Защо са негър и джигидайка ?[/quote]
Predstawi si i 2mata da bqha negri kak 6te6e da razbere6 kwo staa ot kartinkata![]()
Ами така, не са ли готиниПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Predstawi si i 2mata da bqha negri kak 6te6e da razbere6 kwo staa ot kartinkataПървоначално написано от Анонимко
[/quote]
Бой на негри в тъмна нощ![]()
Оо.. разбирам те. При нас щото момчето е 175-6 някъде и беше супер трудно трябва да съм гъвкава като котка. Ама на мен пък тоя, дето ти си показала, ми е адски некомфортен. Да му се дупя там никак не ми е хубаво.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Всеки си има вкус. Важното е актът да върви ..
Точно такаПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()