- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОЙ ОТ ДВАМАТА ДА ИЗБЕРА??????????
Такива като тебе, само седят пред компютрите и пишат. Затова недей да си показваш ниската култура и зам1лчи..Първоначално написано от Анонимко
По Темата :
Няма нужда да избираш, то е ясно, човек1т до теб те обича.. какво повече искаш ? да ти сваля звезди ? Достат1чно е че знаеш че те обича. За друг вариан просто няма смис1л да мислиш.. с оня другия..
И аз мисля така. Сигурно с втория е някакво силно улвлечение, но там е работата, че си мисля също, че ако тръгнеш с първия и го имаш .. втория ще ти липсва... (леле неудобно ми става да ги назовавам на числа).Първоначално написано от malone
Не "обичала", а "влюбена"! Има разлика!Първоначално написано от ShannonLarkin
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
е ква е разликата ако не е тайна?
Първоначално написано от exploitedteen
емммм не знам...не съм много по любовите и не разбирам кой знае колко ама...щом казвате тъй да бъде![]()
mila i az sam saglasna s drugite...ostani si s tozi ,koito se poznava6 otdavna.
Nqmam kakvo da dobavq. Аз съм на същото мнение с една добавка (навик ми стана) По-добре да си с този, с който се чувстваш по-сигурна.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Ne iskam nikoi da e na moeto mqsto,povqrvaite mi,super kofti e,trqbva da izbere6 samo ediniq,no vsa6toto vreme da narani6 drugiq,mnogo e gadno.
Tri dni po red izlizam i s dvamata,kato bqh re6ila nali ve4e okon4atelno da izbera ediniq,oba4e kogato izlqza s ednoto mom4e zapo4vam da si mislq "da toi e s nego 6te sam",a posle kogato se vidq s drugiq "ami dali ne e po dobre s nego" i znam 4e taka do nikade nqma da stigna i 4e postapvam ujasno sprqmo tqh,za6toto te naistina darjat na men.
4estno da vi kaja,mai 6te si ostana s vtoriq,smisal mom4eto koeto poznavam ot nqkolko sedmici,prosto s nego se 4uvstvam prekrasno i dori s nego mi be6e za parvi pat,no zman 4e atski mnogo 6te naranq drugiq,koito mn mn me obi4a i vse nemoga da mu kaja![]()
![]()
Ами ти си решаваш.Според мен ако наистина това момче което познаваш от по-отдавна те обича ще разбере избора ти (макар и да му е мн гадно) и ще те остави да бъдеш щастлива.
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
Глупости, а майка си като я обичаш значи не можеш да обичаш друга жена, така ли?Първоначално написано от koalka
Двата вида любов са съвсем различни, бъркаш се.Обичам майка си, но не мога да обичам друг, освен приятеля ми.Коренно различни са.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Това, че ти си моногамна не значи, че всички хора са, нали? Или поне обичаш гаджето си тук и сега, обаче не можеш да гарантираш, че няма да го разлюбиш, нали? Щом има временна любом, значи има и полигамия, поне при някои хора.
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da izbera tozi skoito se poznava6 ot mn vreme za6toto ti go poznava6 ima6 my doverie....a otnosno do va6ite priqteli za6to ne pogovori6 s tqh i ne im kaje6 kakva to4no e sityaciqta-te moje da te posavetvat.......a v kraen sly4ai za6to ne izbere6 i dvamata????probvai i ni kaji kakvo e stanalo posle
Mersi za saveta,no nqma kak da izbera i dvamata,parvoto koeto e jiveem v edin kvartal,imame kakto kazah mn ob6ti priqteli,makar te dvamata da ne se poznavat i vtoroto,koeto e az ne iskam da gi laja,ne sam ot tezi momi4eta koito mogat da hodqt s po nqkolko mom4eta navednaj.
Sega sam i s dvamata,da ,i e mn trudno da napravq taka,4e nikoi da ne razbere.
Vseki 4ovek se sblaskva s tozi problem no i to nego si ima re6enie.Vseki si zadava vaprosva koi da izbera?Az davam edin savet izborai tozi koito e blizyk do syrceto ti i ne se otkazvai ot tozi kogoto obi4a6vqrvai na syrceto si....
Напълно съм съгласен.СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ!Първоначално написано от Avril`Lavigne
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
ami i az sam bila v takava situaciq ...ama prosto haresvah dvama ..4ak obicham...hah...ta moq savet e da si ostanesh parviq,zashtoto az napravih greshkata da ostana s tozi koito ne poznavam dobre i prosto me privlicha....i sbarkah mnogoooo ..no vse pak ti si reshavash![]()
YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]
i az sami bila v podobna situaciq,no i dvamata gi poznavah ot skoro i prosto izbrah tozi,koito mi be6e na sarceto,i ne zgre6ih!!!!!!!!!!
не сам 4ела какво си писала оба4е ще отговоря само на върпоса ти (т.е.заглавието) "избери този който оби4аш пове4е и който те заслужава оби4а истински уважава и цени"
Obicha se samo edin, ne moje da obichash dvama!A az ako bqh na tvoeto mqsto shtqh da izbera tozi koito poznavam odavna, zashtoto ot nego znaesh kakvo moje da ochakvash i mojesh da mu imash doverie, kakto i toi na teb.No tova si e tvoi izbor, mn hubavo si pomisli koi naistina obichash.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Странно как може да си влюбена в двама...Избери този,който те привлича повече.Аз бих избрала този,с който се познаваш от много отдавна и много те обича.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!