.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

ami na men bi mi bilo stranno gadjeto mi da pla4e pred men,dosega ne go e pravil i...moje bi za tova
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

kato dete mojeh da pla4a, no ve4e ne moga ne sum plakal za momi4e nqma i da go naprava vupreki 4e super mnogo si obi4kam sega6nata mi priqtelka i sigurno i tq se 4ustva kato tebe

Град
    Пловдив
    в това че момче плаче за момиче няма нищо лошо или срамно....но пък да почне постоянно и да плаче когато не сте заедно е малко...как да кажа...банално...прекалено е за такива неща да се плаче...

Re: vreme be6e nqkoi naistina da me obicha...stranno e

Цитирай Първоначално написано от loveeeeeeeeeeeee
    ne znam dali vi se e slu4valo priqtelq vi da pla4e za vas,kogato ne ste zaedno.az sum na 17 gadjeto mi o6te ne gi e navur6il.principno ve4er mu stava super tujno 4e ne mojem da sme zaedno,oba4e v4era be6e vurha na vsi4ko..sq razbiram na men da mi stane gadno,koeto si e 4esto,mn 4esto mi stava kofti,ama v4era i nego lipsata go udari.za purvi put mu e i kakto vsqko normalno momi4e se trognah 6toto toi naistina me obi4a,ne vednuj mi go e pokazval,stana mi super qko 4e ima mom4e koeto naistina da mu puka za men.ve4e sme zaedno 3 mesecaa s drugite mom4eta nikoga ne e bilo taka.nikoi do sega ne me e obi4al istinski,ee moje da me e obi4al,no pone az ne sum go po4uvstvala kakto si trqbva. na vas slu4valo ti vi se e specialno kum mom4etata...da pla4ete ponqkoi put i da vi stava super tupo za tva 4e en ste zaedno,a tolkova vi se iska,a kum momi4etata...va6ite priqteli pokazvat li nqkakvi podobni 4uvstva?
    ama toi pred teb li e plakal

sf f
    Guest
    abe ne e plakal pred men,nie ne bqhme zaedno su6tata ve4er i ne se bqhme vijdali ot sedmica i za tva moje bi mu e stanalo tupo,do sega nikoga mom4e ne e plakalo pred men,e samo veduj ama togava bqh na 14,decka rabota

Цитирай Първоначално написано от sf f
    abe ne e plakal pred men,nie ne bqhme zaedno su6tata ve4er i ne se bqhme vijdali ot sedmica i za tva moje bi mu e stanalo tupo,do sega nikoga mom4e ne e plakalo pred men,e samo veduj ama togava bqh na 14,decka rabota
    ami kak si razbrala 4e e plakal?

sf f
    Guest
    emi toi mi go kaza prosto,a toi nikoga ne luje ili ako izluje vednaga go razbiram,ve4e se poznavame ot 3 godini i nikoga ne me e lugal za ni6to

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си