poneje tova e nai-pose6tavaniq razdel puk i vse pak istoriqta e svarzana sus sex re6ih da pi6a tuk.
az sum an 16 godina,prednata godina imah klasen na 60godini struva6e mi se mnogo svesten,toi vse mi prave6e komplimeti,kara6e me da ostavam sled testove da si popravqm gre6ki.tazi godina ve4e ne mi e klasen no go vijdam vseki den.toi vse me pita spala li sum ve4e s nqkoi .kazva mi 4 etrqbva nqkoi pat da mi podari edin orgazum.az oba4eh misleh 4e se maitapi(makar 4e malko grubi maitapi vse pak)vsi4ki ot klasa mi znaqt za tova 4e sum mu lubimka,no samo dve momi4eta sa go 4uvali gore dolu kakvo mi govori.no nai-stra6noto idva sega:v4era go vidqh iz grada i toi kaza da zvanna nqkoi pat.az se o4udih za6to.kam 16h toi mi zvanna na doma6niq(ima go poneje mi be6e klasen)i mi kaza dove4era da ida v tqh 4e e sam 4e jena mu e na sofiq.pita me kvo iskam za ve4erq.az mu kazah 4e sum v 6ok i toi:aide kvo si v 6ok ti ot men sex ne o4akvai.no razni sex igri da ti pogalq klitor4eto.kaza mi da mu zvanna sled 1 4as da mu kaja iskam li.az se razplakah v nas i kazah an nai-dobrata si fr.i qt be6e ujasena,takiva dumi ot starec-ujas.posle ne vdigah doma6niq-be6e me strah 4e e toi.toi e mnogo vliqtelen v grada,pie si kafeto s kmeta,dori direktora ni mu se podmazva.ve4erta izlqzoh s priqtelq mi,koito mi kaza 4e ima mnogo griji,qdosah se i mu kazah 4 ei az imam problemi i mu razkzah za u4itelq mi.toi poludq zvanna mu .kaza mu:az sum priqtelq na ...kakvo iska6 ot neq be dartak.u4iitelq mi mu zatvori,hodihme do tqh no onzi se be6e zaklu4il i ne optvarq6e.priqtelq mi iska sled dva dena da go iz4aka i8 da go prebie,no men me e strah da ne go hvanat puk onzi pedofil da se izmakne.az msileh da raztrabq iz daskalo kav u4itel e,no moje da me izklu4at ako toi kaje 4e e samo kleveta.a da podam jalba sum sigorna 4e 6te se izmakne,parvoto koeto e svidetlkite sa dve i ne sa 4uvali istinski frapira6tite ne6ta i ne moga da dokaja vsi4ko.KAKVO DA PRAVQ?KAK DA POSTAPQ>MOLQ VI KAJETE...

STRAH ME E
P.P BLAGODARQ 4E IZ4ETOHTE VSI4KO