- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- всичко е тоолкова объркано че....
пфф дори незнам как да започна....ем...ходих с едно момче от мойто даскало ноември месец....много ме обичаше и той ме накара да го заобичам за много кратко време...супер ми беше цялото даскало много ни обичаха знаедно ( не ми е за даскалото ) всичко беше супер м/у нас....след седмица правихме секс на него много му хареса просто този ден в училище не ме оставяше да дишам даже в тоалетната щяхме да го направим...супер много му хареса всичко....в края на седмицата в събота трябаше да ми се обади вечерта да излезем да се видим че от много време не бяхме излизали само ей така без в даскало....и му звъня в 6 къде си мило това онова и той ми вика ми в добрич ся се прибирам щи се обадя като се прибера след 30 мин мина час реших че нещо е станало и му писах смс той му каза че няма да можем днеска да се видим неделя не му се обадих никва да видя дали ще се сети за мен не.....в понеделник на даскало ми вика нещо не е тамън виждам и аз му казах еми то ти го праиш така и вечерта излязахме да говорим...той ми каза че на тоя купон ми е изневерил но не до секс и му казах еми поне си знаел до къде да спреш и като изръси точно там е проблема че не спрях аз...напрао щях да припадна в него....много зле ми стана и скъсахме тогава..след горе долу месец ( казахме си че ще си праим секс иначе ей така той още си ме харесвал ама...явно не достатъчно) и след този един месец ми се обади ае в нас и отидох правихме секс и по средата на секса се скъса презерватива смени го....като е свърлиш точно презерватива се е скъсал пък той сексуалния му живот е преди всичко....и ми вика там да си взема някви хапчета това онова и добре аз си взех след 3 дена ми дойде аз му казах и от тогава той ме блокира в един сайт....и аз намерих от къде да му пиша и той ми написа не се занимаваи с мен и не ми пиши...при което спряхме да си говорим....в училище се вижда по начина по който ме гледа че има още нещо към мен (дори и негови приятели са ми казвали) но явно го е страх да направи нещо....всички ми казват ае к'во се занимаваш с него ама не е така лесно аз си го обичам още....таа накрая и въпроса какво мога да направя за да си го върна поне малко...или поне само ей така да имаме отношения за по секс щот след сексапак може нещо да стане де......защото много го обичааам като го видя да говори с друго момиче и се побърквам...и вообще може ли да има още нещо........![]()
мерси предварително
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO