.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Mesechen cikal

Sladko{Meche}
    Guest

Mesechen cikal

Znachi imam malak problem s mesechniq mi cikal,toi se sastoi v tova che mi e mnogo cherna kravta i padat sasiraci cherni, malko sam pritesnena i neznam na kakvo se dalji tova,nqkoi moje li da mi kaje na kakvo se dalji tova? A moje li da e ot protivozachatachnite?

Здравей, на колко години си, че пише противозачатъчни? И лекар ли те насочи към този метод за предпазване?
    Не е хубаво сама да си изписваш хормонални препарати, особено ако си малка, защото тялото ти и процесите в него не са се оформили и с хормоналните таблетки може да си навредиш.

По повод питането ти за съсиреците в менструалната кръв - не се притеснявай. Не е опасно. Това си има своето обяснение. Някои жени имат по-обилен месечен цикъл, а други не чак толкова.
    Когато имаш съсиреци това означава, че кръвотечението е било по-обилно и кръвта просто се е събирала във влагалището. Нищо обезпокоително.

Sladko{Meche}
    Guest
    Otnosno tova za protivozachatachnite da lekar mi gi predpisa i takam.A za cikala sigyrna li si che e neshto normalno che se pritesnqvam mnogo

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    И според мен е нормално,но ако толкова те притеснява,обърни се към своя гинеколог!
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Да, сигурна съм, че е напълно нормално.

Ето какво пише в Уикипедия по този повод:

Менструация

На всяка жена се е случвало това поне веднъж.

Голям фен
    da i spored men e normalno.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    според мен е нормално,на едни кръвта им е по-бледа,а на една моя пр. също има съсиречета.
    няма любов

Ami menstruaciqta e normalno da e 4ervena ili kafqva no 4erna................ neznam dali e ot protivoza4ata4nite ne sam lekar!Po dobre otidi na genekolog 4erna menstruaciq- tova ne e normalno!

Не е черна, просто е много тъмна! Нормално. На мен лично ми е много обилен цикъла винаги и много често мис е случва това, така че не се притеснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си