- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За 1-я път..отново...
Та така...търсих в търсачката и намерих мнооооого теми,но не и конкретен отговор,защото аз имам само 1 въпрос. Знам че 1-я път е добре да е без презерватив. Обаче дори и момчето да не свърши в мен има вероятност да има нежелани последствия(сещате се какво имам предвид). Едно от решенията Постинора...ок ама ще ми е** мамата на целия организъм... така че съм малко объркана...иначе момчето с което съм е голямо,има опит![]()
Извинете ме ако има такава тема,може направо линкче![]()
и къде е въпросът в крайна сметка ?![]()
е това беше метафора...![]()
![]()
Кой ти каза, че първият път трябва да е без презерватив?Някой много те е излъгал.Дори и да си девствена, пак има вероятност да забременееш.А за Постинор-а си права.Прави си го с презерватив, за да не се притесняваш после.![]()
Задължително с кондом, както вече писа koalka! Това за 1вия път без гума е мит, измислен от разгонени момчета, които искат да усетят "как е на голо".
Успех и умната!
абе най-добре с презерватив - и не вярвам той да е мн опитен и да се контролира достатъчно, пък и си има смазка, няма опастност и от някви други гадости, абе с презерватив си е по-добрата оферта за 1-ви път![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
i a sym s mnenieto na drugite... da ne stane6 ot pyrviq pyt mama....
Da ti kaja 4estno s prezeravtiv si e nai dobre,tova koito ti go e kazal za parviq pat,4e trqbvalo bez,mi izlagal te e.Hem nqma da se pritesnqva6 za posledstviqta,hem i 6te ti e po dobre s prezervativa,ot opit ti kazvam![]()
абе защото са ми казвали "да видиш какво е наистина".аз лично си мисля че ще имам достатъчно време по-нататък да видя ама все пак да питам![]()
Благодаря за отговорите![]()