- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Какво означава това?
Едно момче с което учим заедно в една група го прместиха пред мене и той се обръщаше и катсвършихме един тест се обърна и ми намигна!!!!! Какво значи тфа????????????????????????????????
Модерирано от коалка
т.7 от Правилника!
ако си красива - харесва те![]()
ако не си красива - влязло му е нещо в окото![]()
4e ti privli4a vnimanieto i moje bi te svalq![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ХахахХАхахАХа
![]()
![]()
![]()
аАааахахахаххаха малееее! Паднах от стола от смях!
![]()
Не.. сериозно![]()
Може да си му симпатична и да се опитфа да ти го покаже или просто се е пошегувал...дано е това което очакваш![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
Mi sigurno si mu simpati4na i zatova ti e namignal,neznam,moje da ima i drugi pri4ini![]()
ем значи го привличаш...и може би те харесва
ПС:Първоначално написано от ThePowerOfLove
Вероятно си му симпати4на...
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
![]()
![]()
![]()
...nali ne pita6 seriozno...
![]()
Ам на с1щото мнение с1м.. Нямам какво да добавя.. освен.. Пробвай.. :PПървоначално написано от koalka
ЪЪЪЪЪЪъъ той мигна....далие Флюбен в мен?????? МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕЕ!![]()
Стига де! Съвсем сериозно говоряя!![]()
аз същоПървоначално написано от ХахахХАхахАХа
![]()
КЕФИШ МЕПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
Ми гледай го по-често. Виж дали го е направил нарочно или не. Изглежда, че ще си доволна, ако се окаже, че те харесва. Иска се време за тия неща, не може от първия път да разбереш.![]()