zna4i...dva dni sled kato mi svar6i se natiskahme s gadjeto i imah po prastite ot predeqkulacionnata te4nost posle go darjah za raka i sas sa6tata raka posle toi me pipna dolu no bez da vkarva prastite i a vednaga se izmih.pravih si posle 4 testa vse otricatelni.nqkolko dni predi da mi doide pak se natiskahme,toi be6e mn vazbuden pipnah mu go prez pantalona posle me darja za raka i pak sas sa6tata raka me pipa dolu i tozi pat vliza s prastite v men.posle mi doide na 28 den s pms predi tova.parvite dva dni te4e krav kato ot rana i be6e mislq 4e normalno obilno,moje bi malko po-slabo no vse paki po dva-tri pati mi se nalaga da smenqm prevrazka ako tova e orientir,no na tretiq den mn rqzko namalq i stana kakto obiknoveno kafqvo.to po princip mi namalqva na tretiq den no ne 4ak tolkova.sega e peti i te4e mn malko.uspokoite me,pri te4zi dva slu4aq nqma kak da sam bremenna nali?sled vtoriq ne sam pravila test.i kajete ot kakvo moje taka da mi se promenq cikala?na 16 sam i imam menzis ve4e 6 godini.moje li da e ot vreme ot stres?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!