- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъж водолей?
големи самохвалковци са!!!....
ами това е , че единственото момче водолей , което познавам е голям лигльо , ама ГОЛЯМ !!! така , че нямам особено голяма база за сравнение и за това пуснах темата . защото фактически аз нямам почти никакви наблюдения ...Първоначално написано от FZ
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
прекалено спокойни,тихи и лесно можеш да ги манипулираш - поддават се!хахахахха
а бе за връзка не стават...ако искаш брак - вече за тва съм съгласна!
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Да, и аз съм чувала, че са си инати.Първоначално написано от sweety_catty
az sum vodolei,no za mom4etata...ne znam
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ami poznavam mn maje vodolei-kato vsi4ki ostanali sa iskat samo edno SEX kakvo dr da vi kaja prosto se ymoih ot tezi praseta-maje.pravqt se na nevinni a posle kakvo-lapva6 vadicata i eto....iskat si onova....mai malko se otklonih ot temata no samo znai edno vsi4ki sa ednakvi :P
Приятелят ми е Водолей!Мъжете от тази зодия са пълни олигофрени.Ако си знак,който обича да лидерства, повярвай ще сте вечната борба за надмощие.С него празно нема!Купона е на 6.Вироглав и инатлия!Това са мъжете Водолеи!Страхотни са стига да им намериш цакатаПървоначално написано от tequila
Е само за водолейте ли,айде кажете за някои други зодии момчета![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Аз много вярвам в зодии, но не и в хороскопи за година, рожден ден или дневен.
В този сайт който, ще ти дам сега почти всичко е много верно отностно това което те интересува.
Хора - Задии.
Ето ти линка : http://smilebg.net/bin/zodia?sign=1&sex=1
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ами аз съм риби нзПървоначално написано от lo_flo
но цаки лесно намирам
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Значи ще се справишПървоначално написано от tequila
Много ще му се радваш да знаеш.Адски странни са!
Е, как ще са любознателни? Един водолей беше толкова повърхностен и ограничен. Викаше, че девствен е този, който е правил секс.
Аз съм водолей,а приятелят ми е риби..много весела двойка сме,никога не ни е скучно..ама то не толкова от зодията,просто и 2мата сме идиоти![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз не харесвам водолеи. Имала съм такъв приятел и съм останала с лошио впечатления....
Имам си 2-ма водолеи в къщи. Баща ми е отвеян, луд, интелигентен, брат ми е по далаверите, откакто се помня, пак е луд.
ami hodih s edno mom4e det e bodolei i super mn si ma obi4a6e mom4eto i darje6e na men
ami sys sigurnost ne sa trolei
Ole da ti kaja vodoleite vsi4ki sa razli4ni...ba6ta mi,edna priqtelka i dqdo mi sa vodolei i prosto sa korenno razli4ni...nqmat ni edna ob6ta 4erta v harakterite.T1i 4e izob6to ne moga da ti dam polezen s1vet po taq tema..![]()
Но въпреки че са Водолеи и двамата,са адски различни за някои неща!Първоначално написано от `Death`Whore`
ММм...да. Те и представителите на другите зодии са различни.![]()
най добрия ми приятел в водолеи малее шибана зодия гаден характер!! дори той самия незнаи какво иска в действителност.. ГАДНА ЗОДИЯ !Първоначално написано от tequila
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
4uvstvam se zasegnataПървоначално написано от Adwokat
![]()
е за кво пък ти,то си е вярноПървоначално написано от Just_say_no
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...