.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    големи самохвалковци са!!!....

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FZ
    ти с какви впечатления си останал/а за тях?
    ами това е , че единственото момче водолей , което познавам е голям лигльо , ама ГОЛЯМ !!! така , че нямам особено голяма база за сравнение и за това пуснах темата . защото фактически аз нямам почти никакви наблюдения ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

прекалено спокойни,тихи и лесно можеш да ги манипулираш - поддават се!хахахахха
    а бе за връзка не стават...ако искаш брак - вече за тва съм съгласна!
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от sweety_catty
    моето гадже е зодия Водолей. Ами ко да ти кажа, според мен всички водолеи са различни по характер. моят мъж е доста инатлия, кат си науми нещо веднага трябва да стане.понякога може да е страшен гадняр, но в друг момент е страшно готин. незнам ко да ти кажа. такъв е моя мъж...за твоя нз! ама са добряци хора!
    Да, и аз съм чувала, че са си инати.

az sum vodolei ,no za mom4etata...ne znam
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    ami poznavam mn maje vodolei-kato vsi4ki ostanali sa iskat samo edno SEX kakvo dr da vi kaja prosto se ymoih ot tezi praseta-maje.pravqt se na nevinni a posle kakvo-lapva6 vadicata i eto....iskat si onova....mai malko se otklonih ot temata no samo znai edno vsi4ki sa ednakvi :P

Re: мъж водолей?

Цитирай Първоначално написано от tequila
    мислих къде да я пусна тази тема и накрая измислих , че е за тук , но ако не е моля да я преместите . та въпроса ми е какви са мъжете водолеи? попринцип съм много против тези предразсъдаци , но сега ми е наложително . не искам един отговор , а просто да си споделите впечатленията от ваши познати мъже водолеи ... мерси предварително
    Приятелят ми е Водолей!Мъжете от тази зодия са пълни олигофрени.Ако си знак,който обича да лидерства, повярвай ще сте вечната борба за надмощие.С него празно нема!Купона е на 6.Вироглав и инатлия!Това са мъжете Водолеи!Страхотни са стига да им намериш цаката
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    V stranata na mechtite
    Е само за водолейте ли,айде кажете за някои други зодии момчета
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Аз много вярвам в зодии, но не и в хороскопи за година, рожден ден или дневен.
    В този сайт който, ще ти дам сега почти всичко е много верно отностно това което те интересува.
    Хора - Задии.

Ето ти линка : http://smilebg.net/bin/zodia?sign=1&sex=1

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    мислих къде да я пусна тази тема и накрая измислих , че е за тук , но ако не е моля да я преместите . та въпроса ми е какви са мъжете водолеи? попринцип съм много против тези предразсъдаци , но сега ми е наложително . не искам един отговор , а просто да си споделите впечатленията от ваши познати мъже водолеи ... мерси предварително
    Приятелят ми е Водолей!Мъжете от тази зодия са пълни олигофрени.Ако си знак,който обича да лидерства, повярвай ще сте вечната борба за надмощие.С него празно нема!Купона е на 6.Вироглав и инатлия!Това са мъжете Водолеи!Страхотни са стига да им намериш цаката
    ами аз съм риби нз но цаки лесно намирам
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    ами аз съм риби нз но цаки лесно намирам
    Значи ще се справиш Много ще му се радваш да знаеш.Адски странни са!

Guest
    Е, как ще са любознателни? Един водолей беше толкова повърхностен и ограничен. Викаше, че девствен е този, който е правил секс.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз съм водолей,а приятелят ми е риби..много весела двойка сме,никога не ни е скучно..ама то не толкова от зодията,просто и 2мата сме идиоти
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Аз не харесвам водолеи. Имала съм такъв приятел и съм останала с лошио впечатления....

Мега фен
    Имам си 2-ма водолеи в къщи. Баща ми е отвеян, луд, интелигентен, брат ми е по далаверите, откакто се помня, пак е луд.

Guest
    ami hodih s edno mom4e det e bodolei i super mn si ma obi4a6e mom4eto i darje6e na men

Супер фен
    ami sys sigurnost ne sa trolei

Супер фен
    Ole da ti kaja vodoleite vsi4ki sa razli4ni...ba6ta mi,edna priqtelka i dqdo mi sa vodolei i prosto sa korenno razli4ni...nqmat ni edna ob6ta 4erta v harakterite.T1i 4e izob6to ne moga da ti dam polezen s1vet po taq tema..

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Имам си 2-ма водолеи в къщи. Баща ми е отвеян, луд, интелигентен, брат ми е по далаверите, откакто се помня, пак е луд.
    Но въпреки че са Водолеи и двамата,са адски различни за някои неща!

Мега фен
    ММм...да. Те и представителите на другите зодии са различни.

най добрия ми приятел в водолеи малее шибана зодия гаден характер!! дори той самия незнаи какво иска в действителност.. ГАДНА ЗОДИЯ !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    на плажа =)

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    най добрия ми приятел в водолеи малее шибана зодия гаден характер!! дори той самия незнаи какво иска в действителност.. ГАДНА ЗОДИЯ !
    4uvstvam se zasegnata

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    4uvstvam se zasegnata
    е за кво пък ти,то си е вярно
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си