ohhhh hora prosto ne moga da povqrvam kak edno mom4e me dokara do tva sustoqnie Imala sum gadjeta, nqmam problem s otno6eniqta s mom4etata, haresvam se.....No prosto sega sym v nqkav poro4en krug! Skusah s poslednoto si gadje predi 3 meseca (mai e dostatu4no vreme ) no da sega nqma den , v koito da ne mislq za nego.....Qvno ne6to vuv vruzkata ni ne se polu4ava6e, vupreki 4e az pravih vs po silite si Problemut e 4e az o6te go haresvam Vijdam go vs den , vv moita kompaniq e...otno6eniqta ni minaha pz nqkolko etapa, no v momenta dori e trudno da si govorim I daje se durji kofti( nekvi tupi zabelejki i komentari) Za tezi 3 meseca az ne sprqh da analizaram vsqka negova duma, deistvie, pogled....Kogato sme o kuponi ili ne6to takova i az piina malko pove4e zapo4va da me obzema ot4aqnieto, 4e ne moga da buda s nego i 4e e tolkova bezrazli4en kum men i se sduhvam (taka mi se razvalq i kupona i vs ) Toi e tolkova blizo do men, a az ne moga da go imam Osyznavam 4e i na horata okolo men im pisna da slu6at za nego, za6toto vijdat 4e ni6to ne moje da se napravi Sqka6 za men ne sustestvuvat dr mom4eta ve4e....iskam samo nego, no ne moga da go imam! NAistina ve4e 6te se poburkam Pls POMOGNETE I DAITE NQKOI SUVET, za6toto ve4e zapo4vam das epritesnqvam za sebe si !