- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в 34 годишен
Не се шегувам изобщо!Дайте ми някакъв съвет?Ще съм ви много благодарна.![]()
Можеш да кажеш се пак ти на колко години си..![]()
naistina li si vlubena ili e prosto uvle4eniq?!q si pomisli pak
На 14.
Малко идеотче ! Ако бях на мястото на баща ти да съм те осмъртил досега ! Деби изродчетата растете...Първоначално написано от 7oup
Разбира се,че съм влюбена ако беше увлечение нямаше изобщо да се занимавам с това.![]()
законът позволява![]()
прави квото щеш, мен не ме бърка![]()
Първоначално написано от Анонимко
Като те гледам как пишеш по-скоро ти си изрод.
Mili4ka o6te si mnogo malka da se vlubva6,pak kamuli v 34 godi6en.
Prosto taka si misli6,no vsa6tnost osaznai se,nestava nqkaksi![]()
Хе,хе 14год. е мако за да влюбиш,а не е малко да пушиш...както правят повечетоПървоначално написано от PeAcH
14 годишна да се влюбиш - нев1зможно, повярвай ми..ь
Вие сте пубери които когато ви хареса 1 човек и вие се прив1ржете к1м него и вече казвате че го обичате..
Мога да се обзаложа че точно ти думата " любов " незнаеш какво значи, и никога не си я изпитвалаь... спокойно много б1рзо искаш да пораснеш... изчакай.. има време.. непреувеличавай..![]()
Абее....34 годишен! Та той може и баща да ти е...Я по-добре не се занивай с него,че после и двамата ще патите многоо...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
леле..на къде отива народът![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Ne mila prosto te balamosva, za da te spe4eli povqrvai mi i az sum go pravil, znam durji se strahotno neveroqten e, no vsi4koto tova, za da te vkara v legloto. Ako ne vqrvq6 probvai, no posle boli i to dosta.
напълно те подкрепям...нз кфо стаа в тоя свят...писна ми да гледам мои връстници да говорят такива ралтиПървоначално написано от DeSiTo0o
...нз вече тоо свят май сериозно са обърка
![]()
![]()
maikooooooooooooooooooooooooo![]()
Ударих се сам, за да видя, за да повярвам. Тоя може ти е дядо, не баща. Осъзнай се. Бягай далече от такива, зашото като порастнеш, ще съжаляваш адски за тва ти УВЛЕЧЕНИЕ, в ранна детска възраст. Повярвай, за твое добро го казвам. Не мисля никому зло
![]()
айде гледайте си живота и оставете светаПървоначално написано от divo_kotence
![]()
няма да се свърши![]()
Тва е ...... извратено![]()
![]()
Ами няма лошо...една от моя клас ходи с един на 33...е зависи на колко си ..все пак моита пр. е на 19..малко и е голям според мен ама иначе е мн пекан...![]()
jenen li e?razveden moje bi?ima li deca?ako mu stane6 lubovnica 6te moje6 da si igare6 s kuklite na decata mu
i 6te vi vodi zaedno na sladkarnica.hahahaha
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
мома чуваш ли съ бе?! първо любов скоро няма да усетиш...второ тоя такива проблеми щи направиии...ххахахах смешно ми стана само кат прочетох "На 14"![]()
![]()
Да, сигурна съм, че си се влюбила.Ако се беше влюбила въобще нямаше да пишеш толкова малко в поста си, а щеше да обясниш по-подробно.Защо мисля така ли?Защото ако беше влюбена, щеше да ти бъде гадно, а не да пращаш някакви усмихнати емотикони.
И все пак какво очакваш да направим?Забрави го.![]()
Е да и аз на 14 бях "Флюбена" в 1 актиор на 30...
ама после се излекувах !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ami ne znam kakvo da ti kaja kato se setq 4e mama e na tolkova...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Харесай си момче на твоята възраст...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."