- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в 34 годишен
тъпа тема-ебавка...![]()
ако пък е истина, на авторката едназа нейната блестяща откровеност за това каква уникална грешка на природата е =D>
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
Леле...Тц-тц-тц...Тва колкото и да ми го говорят немога да го повярвам!14 годишно момиче да са влюби в 34 годишен мъж-ДА ДА.
Накаде е тръгнал светът...Не започвайте да ме обиждате но искам да си кажа мнението!Аз твърдо сам против връзките с разлика м/у партньорите повече от 4 години особено на тая възраст!
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
mislq 4e ne si vlubena a prosto si privle4ena ot tozi 4ovek za6toto misli razli4no ot dr mom4etata na tvoqta vyzrast i tva e normalno 6toto vse pak e na 34.6te vidi6 4e pri poqvata na pyrvoto razli4no mom4e 6te go zabravi6
awe neka q izebe 1 put i tva e ...pone ako i za 1 put da q pootvorat pove4ko![]()
Az kato bqh na 14 oshte si merih pishkata s tiq malkite 10 santimetrovi liniiki :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей лице не искам да та обиждам, но мн грубо подхождаш!Момичето е решило да сподли, а ти веднага "охаааа 34 годишния ше ебе"...Първоначално написано от Анонимко
Не се безпокой...няма страшно,опитай се да го забравиш просто...и аз бях така само че той не беше на 34,а на 24 и наистина си мислех,че съм влюбена,но беше поел по грешън път и нямаше никакъв смисъл изобщо,така че опитай и ти да го забравиш!!!![]()
Let the beats control your soul...
За мене песента е изпята на тва момиче. За в бъдеще ако не гледа реално на живота, а се захласва по женени, ще стане като една моя бивша позната...и до ден днешен ходи с един мъж, женен, ВЕЧЕ разведен с 1 дете. Такива неща като нек'ва 14 годишна да ходи с 34г. (20 год. разлика) не ги оправдавам![]()
Много отрицателни мнения...Защо все още си мислите ,че това е увлечение?Увлечение,увлече ние,ама то продължава вече 5 месеца!Той няма жена,нито деца,живее с майка си.Прави сте,че може да ми е дядо,но любовта е сляпа...
Не вижадам друго какво би те привлякло освен парите , колата и повечето възможности които може би имаш с него . Един добре разсъждаващ мъж на тази възраст никога не би се захванал с дете . Не мога да разбера какво толкова си намерила в него освен тези неща можа би които изброих.
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Знам.Не съм от най-простите.Най-слабата ми оценка е 5.Какво да направя?Не мога да го забравя.Ако можех щях веднага да се оттърва от него.Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
![]()
Уф миличка по-добре не се самоэалъгвай..!Въэможно е да имаш някакви чувства ,но според мен те по-скоро са предиэвикани от някакво емоционално иэживяване или нещо такова..!Опитай сеу да го эабравиш...не е това човека,някак си даже е смешно![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми виждаш ли умно момиче си а по какъв път тръгваш от 14 год. Мислила ли си как биха реагирали родителите ти ако ходиш с 34 год. мъж ?????
Не ми е никак смешно,повярвай.Много се отвращавам от момчета на моя възраст.Те не могат правилно да говорят,постоянно мислят за глупости,нищо стойносно не ги интересува.Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Аз не искам да ходя с него,да се целувам и някъкви такива...Просто искам да го виждам по-често.Понякога много ми липсва.Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
![]()
Е това вече наистина не го разбирам !!!
Какво още да ти обясня?За мен този човек е много скъп и искам да прекарвам с него повече време.Това е.Нямам някакви сексуални желания,Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
не искам да сме гаджета.![]()
Момиче и аз сам на 14 и аз сам си правил илюзии сас разни по големи хора и то мн пати, но колкото и да не ми харесва сам си го избивал от главата.След като срещнах истинската любов спрях да си правя такива илюзии.Сичко се свежда до 1
още не си достатъчно зряла и не познаваш истинската любов, но и това ще стан "като му дойде времето"
Добре,щом не е любов какво изпитвам към него?![]()
![]()
![]()
мисля че на тоя въпрос ти би си отговорила най-правилно но аз също не съм " ЗА " такива отношение м/у 14 год с толкова по-голям мъж![]()
![]()
Моментно увлечение, нищо повече. Привързаност до някаква степен, и това е. Любовта е нещо по-дълбоко, не може да кажеш, че познаваш някого от 1-2-3 месеца и си влюбена вече в него? Мне, трябва време. Ти просто си се позабравила малко.Първоначално написано от Анонимко
ХахахахахахаХАХАХААХхаха .... Не мислиш ли,че това е истинската ти любов и въпросния 34-годишен ще те изчака докато пораснеш?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
![]()
Kyky или се лигавиш...или не знам ако е педофил може да те ебе...ако не...ше си останеш незадоволена...пробвай с по-стар =D>
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !