- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в 34 годишен
znam moje da si se vliubila no trqbva da spre6 da se sre6ta6 s nego i da si nameri6 nqkoi 15-16 godi6en(kolkoto i da e trudno) 34 e mn prosto i az si mislq 4e iska da te naebe i da te ostavi
{}{P}{}
Да не би да ти липсва баща и просто в негово лице да намираш мъж, който може да поеме тази роля...аз така си обяснявам нещата.. А вие за какво си говорите по дяволите?
той трябва да е доста зле, за да се занимава с 14 годишни, така че не може да ти бъде с полза изобщо. Единственото, което може да се случи е да пораснеш покрай него прекалено бързо и да си изгубиш тинейджърските години!!! хвани си някой 17-18 годишен, като са ти скучни тия на по 14-15!!
vij kato biah na tvoite godini si misleh 4e sam vlubena v edin na 23-24 ne pomnq ve4e no barzo go zabravih.kakto togava si misleh tva be6e 1to mi `vlubvane` .ne se zablujdavai.az se zablujdavah no barzo osaznah 4e toi me vazpriama kato priatelka a i kato DETE.taka 4e pomisli si dobre.jivotat e pred teb.mnogo mom4eta 6te se vlubiat v teb.za tvoe dobro a i za da ne sajeliava6 posle ZABRAVI GO ZAVINAGI.poslu6ai me sled godini kogato porasne6 6te si mi blagodarna za6toto tova moje da e nai goliamata gre6ka v jivota ti.ne se zalagvai edinstvenota koeto iska maj na negovata vazrast ot momi4a kato teb e sex.badi sigurna
бас хващам че го харесваш,защото е добър към теб (а това е част от плана му)...по-младите момчета (15,16,17..) понякога доста се лигавят с момичетата и сега си мислиш,че по-големия не е така...и аз бях така (харесвах един 26г)..но почакай малко да пораснеш...Не му се давай, избягвай го и ще разбреш че е невъзможно да има нещо м/у вас..а да не говорим че е незаконно да има...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Авторката дали има вече деца!?
Light The Universe
abe ne se izlagai s 34 godi6en boje q si nameri nqkoi koito e na 15 16 k1de si tr1gnala s1s tolkova star toi izob6to nqma da ti podhojda ne e na tvoqt ak1l se edno da izliza6 s ba6ta si ili po mladiqt si 4i4o nedei taka haresvat go ama ne se hva6tai s nego![]()
Лудите движат света.
А ако не съм влюбена, може ли да сме приятели?![]()
Първоначално написано от mon4eto
![]()
![]()
![]()
Тука само ти си наясно със ситуациятаникой не може да ти помогне. Но според мене тука няма никъв смисъл... изглежда налудничево...
![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
Dam== kakto kazaha predi mene s 20 god razlika toi moje da ti e tatko
no ostavi tova, pogledni go ot drugata strana: mujete na tazi vyzrast o4akvat suvsem razli4ni ne6ta ot partniorkite si ot tova koeto ti poznava6... osven tova nego go vulnuvat syvsem razli4ni ne6ta== i imat ustrem i cel (vse pak sa opoznali jivota) dokato ti sega zapo4va6 (e i vsi4ki nie, no niakoi pove4e)...
osven tova sum sigurna 4e znae6 4e ni6to niama da se polu4i mejdu vas, no triabva i da razbere6 4e kato puska6 takiva temi, tova niama da ti pomogne. prosto triabva da promeni6 naglasata si i da zapo4ne6 da se zanimava6 s ne6to drugo vmesto samo da se sujaliava6 i da 4aka6 vsi4ko da mine ot samosebesi...
Vzemi ne6tata v ruce :P !
Uspeh
И аз това се чудяПървоначално написано от eXtRaoRdinaRy
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Аз не се чудя, щото знам на къде отива народа, а и не само той...ама никой или поне по-голямата част не се осъзнават кво правят. За тва и си блъскат главите в стената накрая, пък на някои не им и пука даже. Казват си "1 път се живее" и с тва си мислят, че въпроса е приключен.Първоначално написано от BunnYY_f
Ми да ! Точно така. Вместо да седнат да пишат в Teen Problem раздел Love, те си мислят че един път се живее. Да ги еба в гъза !Казват си "1 път се живее" и с тва си мислят, че въпроса е приключен.
Айде не с лошо секи път де. В г*з* боли, не е за там. И се стегни, че вечер нещо ти идва в повече музатаПървоначално написано от Digital
![]()
![]()
![]()
![]()
първо тва е поредната ебавка сигурно .. второ ако е истина вари при некакъв терапефт щот тва не е нормално![]()
kvo me burka meneebi si maikata ma
Първоначално написано от Анонимко
Tozi forum s tezi reklami kak da si premahne6 akneto zapo4ld da me otvra6tava.Vijdala sam mnogo nevazdarjani hora,no tova tuk minava vsiakakva granitza.Blagodaria za savetite vse pak.Be6e mi interesno da nau4a kakvo mislite.No spored men niakoi hora parvo triabva da se nau4at da razgovariat i togava da davat saveti.
![]()
малиии...той може да ти е баща
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Първоначално написано от 7oup
КУРВО,ТРАЙ !!!
samo s dve dumi-bez dumi.zamisli se nad sebe si i nad dumite si.no za6to li te savetvam...niakoi den 6te si pati6Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
тук влизам за 2 път и се убеждавам че е пълно с идиоти,но ти си АБСОЛЮТНО ПРАВАПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Nz ve4e toq svqt na de otiva moje li 14 godi6no momi4e da se vlubi v 34 godi6en maj.O6te znae6 li kakvo e lubovta i kakvo e da se vlubi6 i da obi4a6 edin 4ovek istinski?Qvno nz i zaotva si milsi6 4e si vlubena sled nqkoi dr msec si4ko 6te otimine i polse dori 6te se sramuvaj ot postapkata si.
malko e stanno,tova koeto 6te ti kaja ama i az sum na 14 i do predi 2 meseca bqh "vliubena" v edin pevec ot backstreetboys[HowieD] {koito, i toi, kakto pri teb e na 34}[ili be6e 33] bqh napravo poludqla na taq tema~izteglih vsi4kite mu snimki ot int i vsi4kite im pesni {osobeno DROWNING kolko slu6ah~liubimata mi pesni4ka}...ta,zagubih si misulta {,no ne se trevoji-namerih q!} ami...vajnoto e da ne se samozagubva6 ,t.e. {az primerno pla4eh 4e ne sum rodena zvezda i ne sum na 33,za da sme perfektnata dvoika}
![]()
ne si vuobrazqvai ne6to 4e 6te se polu4i [,no ne kazvam da ne me4tae6
]
ob6to vzeto zabravi za nego ~tova e moq suvet