.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Extrime Bikeing

Extrime Bikeing

awe nz dali tazi tema ne e poblikuvana ve4e ama az za vseki slu4ai da vi pitam xaresvate li Extrime Bikeing

Re: Extrime Bikeing

Цитирай Първоначално написано от krooki
    awe nz dali tazi tema ne e poblikuvana ve4e ama az za vseki slu4ai da vi pitam xaresvate li Extrime Bikeing
    Ми виж ми аватара и си отговори

Ми аз колелата ги харесвам ама те мене май не
    Един fr байкър ми каза че трябвало да се подхожда с любов, та още се чуда какъв вид любов има предвид
    А иначе ти е много яко аватарчето
    Глей аз на къв маршрут искам да карам:

Не е ли яко а?
    SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!

Мерси за комплимента
    Ето няколко снимки и от мен

Нарочно пускам снимки на които карат жени за да си види че ЕКСТРЕМНОТО КОЛОЕЗДЕНЕ е и за двата пола

@r3aLp0w3r™ вземи да си намалиш аватара че така се чете по гадно

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    ееее.. най накрая да засека нещо по мойта част.. DH forever... много зарибяващо.. и след 3-4 път вече като паднеш претръпваш и хвърчиш надолу по каманаците... иначе има и в бг жени които карат и то много добре...
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Kak se prebix predi 2 dni prosto nqmam dumi:
    Karaxme s edin priqtel po opredelen u4astuk i az se izqvqvax kato po-dobriq koloezda4, no ska4aiki ot edno mqsto pri dopira na gumite s1s zemqta natisnax spira4ka gumata zapo4na da podnasq izgubix kontrol nad koleloto i se udarixv edna skala tolkova silno 4e vilkata mi se spleska.
    Az prexvur4ax nad koleloto i se prebix vurxu ostrite kamani okolo skalata i padnax vurxu tqx. Bqx bez nikakvi protektori za tqlo i sega ne moga da klqkam i da lqgam na dqsnata si strana.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krooki
    Kak se prebix predi 2 dni prosto nqmam dumi:
    Karaxme s edin priqtel po opredelen u4astuk i az se izqvqvax kato po-dobriq koloezda4, no ska4aiki ot edno mqsto pri dopira na gumite s1s zemqta natisnax spira4ka gumata zapo4na da podnasq izgubix kontrol nad koleloto i se udarixv edna skala tolkova silno 4e vilkata mi se spleska.
    Az prexvur4ax nad koleloto i se prebix vurxu ostrite kamani okolo skalata i padnax vurxu tqx. Bqx bez nikakvi protektori za tqlo i sega ne moga da klqkam i da lqgam na dqsnata si strana.
    Ааа мн0о шит.. секи спорт с свойте рискове... , а по темата и мен ме радват bIk3taA
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

mi imam edin fr baikar....deto uj mnoo mojel da kara...ama.... ei na prebi se i si s4upi rebrata.... ta misalta mi e 4e kolkoto i da si dobar si4ko se slu4va....
    CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!

Street for life !!!!
    Tva e stila naprao

И аз напоследък много съм се зарибил по екстремното колоездене обаче много скъпо бе направо ....... но то за такива трасета трябват и специални части де то за това! А за пребиванията то на всякъде ги има,но ПОЛЗВАЙТЕ протектори,защото след време ще има да викаме "ох там ме боли ,ох.." Поздрави!!!

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    dh му е майката... мноо зарибен и вдигащ адреналина спорт... е вярно.. скъп е също но любовта надделява и се лишаваш от някои други работи... а иначе за протекторите.. много са важни наистина... ако караш без тях и се разминеш на старини само с "тук ме боли,там ме боли" ще си късметлия...
    ПРОТЕКТОРИТЕ СПАСЯВАТ ЖИВОТИ.. дори на непросветените да им се вижда смешно...
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    не съм почитател на екстремното каране, ама като бехме на студена с колелата се спускахме от некво почти отвесно изнанадолно, ама малко се бехме напушили така лекичко, за настроение , ииииии как съм се кефила тогава НЕ Е ИСТИНА некво камънаци пушилки се дигат некво брутаално филма беше голяям .. смисъл, яко е да се спускаш по некви такива чукари .. само някви хора ни крещат "Деца ше се утрепете" аа лееле некво яко хилеж прахоляк и надолу съм карала сигурно с 40км

:)

Браво бре ше ми карате напушени
    Те хората са си били прави като са ви го казали това че ше се утрепете
    тва е много опасно съветвам ви да НЕ го оптивате отново

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    не съм почитател на екстремното каране, ама като бехме на студена с колелата се спускахме от некво почти отвесно изнанадолно, ама малко се бехме напушили така лекичко, за настроение , ииииии как съм се кефила тогава НЕ Е ИСТИНА некво камънаци пушилки се дигат некво брутаално филма беше голяям .. смисъл, яко е да се спускаш по некви такива чукари .. само някви хора ни крещат "Деца ше се утрепете" аа лееле некво яко хилеж прахоляк и надолу съм карала сигурно с 40км
    ето тва вече е яко
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Sofia

Ето ме и мен да видите за какво говоря \/
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Браво Аз съм се запалил по trial-a

@crs@ xubavi pic4eta ama 6e mi obqsni6 li ko pravqt v pinkbike
    I na edna ot snimkit zabelqzax malko stranni sgradi.....
    V bulgaria k16tite ne sa napraveni po tozi prototip osven ako ne si ot nqkade drugade......... Si pusnal 4ujdi snimki

Ми качил си ги е там просто... какво могат да правят там. А въпросното място е Колодрумът. Ето ти снимките без логото на Pinkbike и още 2 бонус.

Тази я нямам без логото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си