- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм
Искам да попитам другите момичета във форума какво чуствтав при оргазъм![]()
mn dobre kazano!!!Първоначално написано от Summer`LoVe
![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Че му играе по една главичкаПървоначално написано от foxy-to
![]()
![]()
По темата : Каквто вече казаха "Не може да се опише с думи".
Някаква тръпка.. или не знам как да го нарека..![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Много трудно, да не кажа невъзможно е да се опише с думи. Със сигурност обаче е прекрасно чувство.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хах ... да обясниш чувството при при оргазъм е все едно да се опиташ да обясниш на родил се сляп човек какво е цвят ... как изглежда червеното, зеленото, синьото ... няма как да стане
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Как да ти опишат оргазъма намери някой да те доведе до оргазъм и ще разбереш а не да питаш.
ami nai-prostoto opredelenie koeto moga da dam e valni ot udovolstvie\
/
=D>Първоначално написано от HagpycaH
Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.
Това най ми хареса как звучиПървоначално написано от mi6ani
![]()
"Сексът е нещо като да се загубиш, а после да се намериш" \
/
Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.
Ти нали беше девственаПървоначално написано от Pocu_Ty
![]()
ЕЕЕ ти за маструбиране чувал ли си?Първоначално написано от swe3tb0x
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
От кде толко мозък в менеПървоначално написано от jony
![]()
Първоначално написано от swe3tb0x
![]()
![]()
![]()
Потръси бате![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
хахахаПървоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
hm-m...не е нужно НЯКОЙ да те довежда до оргазъм. можеш да го направиш сама(дори по-добре), но според мен не самият оргазъм е върховния момент, а секундите след това. да се чувстваш на седмото небе от удоволствие, да гориш от...страст...не може да се опище, трябва да се преживее!Първоначално написано от HagpycaH
чувството е нещо като 3 в 1->>>>
+
+
![]()
Ти добре ли си, защо да е по-добре сама?!? Айде може да се случи някой път сама да се доведеш до оргазъм, ама не е ли си някое мъжленце да ти достави това удоволствие, си не е работаПървоначално написано от lii40
![]()
stiskai cql den da ne pikae6 i nakraq otidi... 4ustvoto e gore dolo sy6totose pak edno pikane si e polovin ebane
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
haha tva be6e iako...Първоначално написано от pitbullbg
az bih kazala 4e kogato stigne6 do orgazam iska6 tova da produlji o6te mnoooooooogo vreme i da ne svur6va, a sled tva 4uvstva6 blajenstvo== :P
мога само да кажа че при всеки чувството е различно. Аз например правя секс вече от 5-6 години и когато стигам до оргазъм изпитвам някакъв вид удоволствие, но е слабо. Когато говорим с приятелки и те казват че им е толкова хубаво че чак почват да викат от кеф. Правила съм секс с достатъчно мъже за да съм сигурна че вината е в менр само не знам какво и как правя не както трябва![]()
![]()
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...