.

Виж резултатите на анкетата: Haresvate li visoki mom4eta

Гласували
382. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

312 81,68%
  • Ne

70 18,32%
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 218
    Супер фен
    Дамммм....колкото по-висока толкова по-добре...

Дааа мразя когато е по-нисък,защото обожавам да ходя с обувки с токове

ъ,да о.О
    и да не е два метра,то поне да е по висок от мен...поне 1.70

да тъй като аз съм 1,68

Абе преди не ми правеше впечетление,но последните ми 2 гаджета са баскетболистчета по 198-2 метра..и да сега вече повече си падам по високи..макар че аз съм 160 и е малко странно ама шанссс
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Град
    Стара Загора
    Здравейте, това колко трябва да тежи едн човек спрямо височината е образно казано - за всеки човек си е различно как изглежда при дадени килограми. Аз примерно съм висок 1.85 и тежа 95,96 килограма.
    Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!

даа пристрастена съм тъй като тренирам баскетбол ии съм заобиколена от високи мъжаги ... обожавам ги.. най-ниското ми гадже е 179

МногОООоОО [/url]
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Град
    Somewhere...in The sea...
    Слабост са ми Аз съм 164, а гаджето ми е 2м. ... Малко сигурно от страни съм смешна до него...ама..
    Иначе важно е момчето да е по-високо от мен. Ужасява ме мисълта, че мога да стана много висока 180 си е нормална височина за момче според мен

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Ехеееее то почти всички момчета дето са писали са по 190 и нагоре пък аз със моите 180-182см за никаде не съм
    =)

iskam gadjeto mi da e po visoko ot men aa az sam visoka 177 z atva iskma visok

само високи момчета!

абе зна4и не мязум на гуз 4етох натам 4е некаф на 14 е 180 а аз сум на 16 и сам 180 и сум 73 кг :X :Д ;]

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, харесвам, но...
    За пореден път ще кажа, че не това е най-важното. Човек не трябва да бъде преценяван по отделни качества, а комплексно.
    +

Значи, първо да се извиня за правописните грешки ( не спазвам такива неща в форумите), второ - висок съм 190, че и отгоре, Килограмите не са ми мръднали от 1 година, ако не и повече - 75. Та по темата - момичетата наистина се заглеждат по по - високи момчета (предполагам заради чувството за сигорност и закрила, не знам), но на няколко пъти в коментарите срещам "ама малко са ти килограмите ... ама трябва да си повече". А аз да питам има ли тука някой който е чувал термина "железен метаболизъм" ? В моя случай - ям (ако кажа супер много - няма да повярвате, но е така) и пак съм си 75 кг. Тренирам - 75 кг. Сприрам, пак 75 кг ... Изобщо мога да ви кажа, че на всеки килограмите му личът по различен начин. Има момчета. които при 190 - 90 кг са някакви мазни и заплути. Има момчета, като мен 190 - 75-80 кг - който(не че се хваля) ама имат по добра структура от останалите ( мускули и съразмерност). Та мисълта ми беше - не е важно колко си висок и колко килограма си (това се променя с времето), по важно е какъв си и какво имаш в главата!!!

PS. на 18 съм.
    Слизаш една надолу,ляв мигач и изподветрената страна

:grin: mi da ssa visoki 185 :D 6ee stur4ut malko nad men ama po mi haresvat :) puk i kato e po golqmi4uk se 4ystvam po za6titena

О, да!

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

от 1.85 до 1.95 са невероятни .. някви такива високии
    {~}{}~}{~{}{}{}

Цитирай Първоначално написано от bqsnaa15
    хахаа Май съм единствената която НЕ хаерсвам толкова високи ! кви са тея 190...195, 2м и до сеа сички се писаха че са 190 а са няквииии деца по на 14-15 и дали имат и 160 направо ме отвращават
    за мен нормално е до 178-180 таогава ми изглеждат най хубави
    е най-накрая някое момиче да каже ръст близък до моя :P
    =)

Цитирай Първоначално написано от NimfomaN
    Значи, първо да се извиня за правописните грешки ( не спазвам такива неща в форумите), второ - висок съм 190, че и отгоре, Килограмите не са ми мръднали от 1 година, ако не и повече - 75. Та по темата - момичетата наистина се заглеждат по по - високи момчета (предполагам заради чувството за сигорност и закрила, не знам), но на няколко пъти в коментарите срещам "ама малко са ти килограмите ... ама трябва да си повече". А аз да питам има ли тука някой който е чувал термина "железен метаболизъм" ? В моя случай - ям (ако кажа супер много - няма да повярвате, но е така) и пак съм си 75 кг. Тренирам - 75 кг. Сприрам, пак 75 кг ... Изобщо мога да ви кажа, че на всеки килограмите му личът по различен начин. Има момчета. които при 190 - 90 кг са някакви мазни и заплути. Има момчета, като мен 190 - 75-80 кг - който(не че се хваля) ама имат по добра структура от останалите ( мускули и съразмерност). Та мисълта ми беше - не е важно колко си висок и колко килограма си (това се променя с времето), по важно е какъв си и какво имаш в главата!!!

PS. на 18 съм.
    Аз съм чувал и знам този термен,само дето моя метаболизъм не е железен ами бетонен.52-53 килограма от 2-3 години макс 55 съм стигал тренирам ям много 1.66 съм висок на 17 години.може и 1.67 вече.И протеини пих.Не бих казал че ми личат тези килограми по-скоро приличам на 63 и от горе.Докато приятел висок колкото мене или малко повече който е 56-57 килограма изглежда 5 пъти по-слаб от мене

Хах ем при положение че съм 1 и 79 да не казвам и 80 харесвам

da

Mnogo qsno 4e da 2 metra e nai qko

принципно мисля че ще е по-добре ако е по-висок от мен,а с моите размери(160см) това въобще не е трудно

Малко повече от 10 години след пускане на темата... учудващо за мен и сайта съществува, и формума също!

А какво мислят сегашните тинейджъри за височината?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си