- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли високи момчета :))
Дамммм....колкото по-висока толкова по-добре...![]()
Дааа![]()
мразя когато е по-нисък,защото обожавам да ходя с обувки с токове
![]()
мдааа![]()
да тъй като аз съм 1,68![]()
![]()
Абе преди не ми правеше впечетление,но последните ми 2 гаджета са баскетболистчета по 198-2 метра..и да сега вече повече си падам по високи..макар че аз съм 160 и е малко странно ама шанссс![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Здравейте, това колко трябва да тежи едн човек спрямо височината е образно казано - за всеки човек си е различно как изглежда при дадени килограми. Аз примерно съм висок 1.85 и тежа 95,96 килограма.
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
даа пристрастена съмтъй като тренирам баскетбол ии съм заобиколена от високи мъжаги
... обожавам ги.. най-ниското ми гадже е 179
![]()
МногОООоОО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/url]
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Слабост са миАз съм 164, а гаджето ми е 2м. ... Малко сигурно от страни съм смешна до него...ама..
![]()
![]()
Иначе важно е момчето да е по-високо от мен. Ужасява ме мисълта, че мога да стана много висока![]()
180 си е нормална височина за момче според мен
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ехеееее то почти всички момчета дето са писали са по 190 и нагоре пък аз със моите 180-182см за никаде не съм![]()
![]()
![]()
=)
iskam gadjeto mi da e po visoko ot menaa az sam visoka 177
![]()
z atva iskma visok
само високи момчета!![]()
абе зна4и не мязум на гуз 4етох натам 4е некаф на 14 е 180 а аз сум на 16 и сам 180 и сум 73 кг :X :Д ;]
Значи, първо да се извиня за правописните грешки ( не спазвам такива неща в форумите), второ - висок съм 190, че и отгоре, Килограмите не са ми мръднали от 1 година, ако не и повече - 75. Та по темата - момичетата наистина се заглеждат по по - високи момчета (предполагам заради чувството за сигорност и закрила, не знам), но на няколко пъти в коментарите срещам "ама малко са ти килограмите ... ама трябва да си повече". А аз да питам има ли тука някой който е чувал термина "железен метаболизъм" ? В моя случай - ям (ако кажа супер много - няма да повярвате, но е така) и пак съм си 75 кг. Тренирам - 75 кг. Сприрам, пак 75 кг ... Изобщо мога да ви кажа, че на всеки килограмите му личът по различен начин. Има момчета. които при 190 - 90 кг са някакви мазни и заплути. Има момчета, като мен190 - 75-80 кг - който(не че се хваля) ама имат по добра структура от останалите ( мускули и съразмерност). Та мисълта ми беше - не е важно колко си висок и колко килограма си (това се променя с времето), по важно е какъв си и какво имаш в главата!!!
![]()
PS. на 18 съм.
Слизаш една надолу,ляв мигач и изподветрената страна
:grin: mi da ssa visoki 185 :D 6ee stur4ut malko nad men ama po mi haresvat :) puk i kato e po golqmi4uk se 4ystvam po za6titena
О, да!![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
от 1.85 до 1.95 са невероятни .. някви такива високии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
е най-накрая някое момиче да каже ръст близък до моя :PПървоначално написано от bqsnaa15
![]()
=)
Аз съм чувал и знам този термен,само дето моя метаболизъм не е железен ами бетонен.52-53 килограма от 2-3 години макс 55 съм стигал тренирам ям много 1.66 съм висок на 17 години.може и 1.67 вече.И протеини пих.Не бих казал че ми личат тези килограми по-скоро приличам на 63 и от горе.Докато приятел висок колкото мене или малко повече който е 56-57 килограма изглежда 5 пъти по-слаб от менеПървоначално написано от NimfomaN
Mnogo qsno 4e da 2 metra e nai qko
принципно мисля че ще е по-добре ако е по-висок от мен,а с моите размери(160см) това въобще не е трудно![]()
Малко повече от 10 години след пускане на темата... учудващо за мен и сайта съществува, и формума също!
А какво мислят сегашните тинейджъри за височината?