- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли високи момчета :))
Vypros4e kum momi4etata : Haresvate li visoki mom4eta sas sredno teloslojenie
naprimer kato men 189 visok, 76 kg
Гаджето ми е бая високичък... харесвам си го въпреки, че като застана до него се комплексирам хехех
Не се комплексираи маце,повечето момчета харесват по-ниски,също и азПървоначално написано от beautiful.soul
XixI.moito e 2 m, a az sum 175...za men si e extri4ka \/ \/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Ами попринцип високи -да, ама за мен лично килограмите са ти малко...
Kilogramite sa mu tochno v normata a tq se izchislqva po sledniq nachin: rysta - 110Първоначално написано от malka_sladuranka
v sluchaq kato e visok 189 i teji 79
189-110=79 ( perfektnite kila za toq ryst)
taka che pich ne q slushai taq i nedei da debeleesh
И аз мисля че килограмите са малко,все пак треа малко мускул Ама тва е от момчешка гледна точка
godina i malko redovno na fitnes, i za 3-4 meseca vsi4ko zamina na kino kvo da se pravi... slabee se
P.S. po temata, radvam se 4e pove4eto momi4eta haresvat visoki mom4eta \/ \/ \/
Това не е мъжка норма,идеалната мъжка е някаде от 100 надолу разлика,ако има мускули деПървоначално написано от Анонимко
Да, харесвам, но...
За пореден път ще кажа, че не това е най-важното. Човек не трябва да бъде преценяван по отделни качества, а комплексно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Никога не съм държала приятелят ми да е висок например.Алеандра е права-това не е най-важното, но все пак не би ми харесало да е по-нисък от мен.
Da opredeleno,az samo takiva haresvam Nali sum basketbolistka i sum po visoka i kato vidq nqkoe nisko momche i nqmam komentar heheh
дай снимка и прекръсти темата на "харесвате ли ме"
Харесвам, макарче сегашният ми приятел е нисичък... само 195-6
Аз съм му до гърдите...
Двамата като вървим и хората ни гледат супер странно...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хахаха и аз съм така!Първоначално написано от Lady Death
Моя си е тамън- 185 см. Аз ако съм на токче 4 см, сме си идеални на височина.
е 4е кой не харесва такива пи4ове? \/
moje i tova da stane, no v po kysen etap, ne iskam vsi4ki macki 'forumki' da si zarejat gadjetata i da iskat men, ne sym slance da ogreq na vsqkadeПървоначално написано от Seizure of Power
ami az mnogo obi4am po viso4ki mom4eta (okolo 180 i malko) az sam 160 prosto mnogo obi4am mom4eto da e po edro ot men mn qko se 4uwstwam
Да смачкам ли самочувствието на автора исказваики своята височина!!!
Light The Universe
Da da da da da ... da kajem DA na wisokite momcheta :P
Оооо да обожавам високи момчета,аз самата съм 1.60 и винаги искам някой към 1.80,ако може и повече
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Харесват естествено . Може би се чустват по сигурни ли де да ги знам. А като си ходил на фитнес мускули не си ли правил? Мускула тежи повече от сланината!
А значи като съм 187 трябва да съм 77 килограма ли? 87 са си ми много добре
Натрупай повече маса рогач