- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POMOSHT!?!?!
Znachi porblema mi e sledniq vchera dokato lapah na priqtelq si v moqta staq toi mi svarshi v ustata posle mama vleze az se izplashih i q naplqh v okoto s s ermata mu tq se pognusi i se nasra bez da iska tatko chu karanicata doticha obache se parzulna na lainoto na mama padna i si udari glavata v zemqta i sega mi e sardit
ta vaprosa mi e napravih si 5 testa se otricatelni ama mi zakasnqva s 1 den dali sam bremenna ili prosto na priqtelq mi mu e malka churata
mi neznma nai dobre pii postinor moje i da ne ti idva shoto si bolna nai dobre idi na lekar ili psihiatar nz obache moje i maikati da zabremenee deto si i se izpliula v okoto
toz pak vsichko v tozi forum e istinaПървоначално написано от Schnitzer
Тфа сама ли го измисли, или някой друг от лечебната ти клиника ти помага
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Porednata prostotiq....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХхахахахаХАХхахххХХхаххах ахах тъз ма уби!! хаха
ония паднал на лайното на майка и ОМГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
haide pomognete de mnogo mi e pritesneno da ne vzeme da se varne sestra mi i tq da se parzulne na lainoto shoto ostana tam na sredata na koridora
i tq she mi se sardi posle kakvo da pravq ??![]()
aman ve4e ot takiva....temi i ot avtorite im......basi kade q namirate taq prostotiq be hora....
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Първоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много оригинално, няма що.
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!