Здравейте, искам малко съветче от вас, защото съм пред голяма трудност! Влюбена съм в две момчета и не мога да реша кой от двамата е по добръта възможност! Единия е супер забавен, интересен и малко по отворен, но за сметка на това не е толкова мил и е малко несериозен........... Другия е много грижовен и винаги се опитва по всякакъв начин да направи всичко възможоно, за да ми направи хубаво, старае се за всяко едно нещо (чесно казано до сега никой не се е държал така с мен) Невероятно мил и внимателен и много сериозен в много неща............. Но за съжаление втория е малко срамежлив и не ми е толкова забавно с него, малко по затворен е, но ако се отвори тема на разговор се отпуска да говори, но иначе е доста срамежлив и се е случвало понякога за ми е тъпо с него... Кой от двамата да избера? Вие, момичета, ако бяхте на мое място, кой бихте избрали - този, който наистина би се държал невероятно с вас, ама е малко скучен или този, който е много забавен, ама е доста разсеян, несериозен и не е толкав мил? Мерси, предварително за съвета!!!