.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

obi4am go mnogo no toi qvno ve4e ne me obi4a :(

mno0o0 mi e gadno ot dylgo vreme hodq s edno mom4e mno0g0 go obi4am i toi men si4ko vyrvi super no ot izvetno vreme kogato zagovorim da se vidim i toi se kazva 4e nemoje az naistina mnogo go ob4iam no nemoga da prodylja taka nz kakvo da napravq pritelite mi kazvat da go zareja no nemoga obi4am go mnogo za da stigna 4ak do tam MOLQ VI DAITE SYVET

Като се заговорите да се видите? Internet love SUX бе момиче !

Говори с него попитай го защо все така ти отказва...причините може да са много.И колко дълго ходите всъщност? Ако е достатъчно дълго откритите разговори няма да си проблем така ,че питай го какво има и като разбереш пиши пак за да ти дадем по-точни съвети
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми попитай го защо се държи така, дали има друга или иска да скъсате и т.н Но преди тва го накарай някак да излезете, иначе тъй в чата няма нищо да стане

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми попитай го защо се държи така, дали има друга или иска да скъсате и т.н Но преди тва го накарай някак да излезете, иначе тъй в чата няма нищо да стане

Мега фен Аватара на koalka
    Тъпо е да го зарежеш още преди да си поговорила с него и преди да разбереш какво става, не мислиш ли?Освен това, че го обичаш.Абсурдно звучи.Най-добре говори с него, питай го защо не може да се виждате, питай го какви са неговите чувства и чак тогава можеш да правиш, каквото решиш.

Град
    Пловдив
    освен да поговорите др няма какво да направиш...кажи му че искаш да се видите и да поговорите за нещо важно...ако не се съгласи отиди до тях...тогава вече няма къде да се крие и ше се съгласи да говорите

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много ме дразнят такива приятелки, които кажеш ли им, че имате проблем във връзката си, веднага имат готов съвет "ЗАРЕЖИ ГО". Чакай малко, бе, те знаят ли що значи истинска връзка, що значи изслушване, проблеми, компромиси?!
    Да, твоето момче може вече да не те обича, но може и да те обича, просто сега да няма възможност да се виждате толкова често! Преди да си правиш каквито и да е било изводи, кажи:колко време ходите? Как се държи с теб? От кога не сте се виждали?Дали няма някакви лични проблеми или материални затруднения, че да не му се излиза навън?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Много ме дразнят такива приятелки, които кажеш ли им, че имате проблем във връзката си, веднага имат готов съвет "ЗАРЕЖИ ГО". Чакай малко, бе, те знаят ли що значи истинска връзка, що значи изслушване, проблеми, компромиси?!
    Да, твоето момче може вече да не те обича, но може и да те обича, просто сега да няма възможност да се виждате толкова често! Преди да си правиш каквито и да е било изводи, кажи:колко време ходите? Как се държи с теб? От кога не сте се виждали?Дали няма някакви лични проблеми или материални затруднения, че да не му се излиза навън?
    Напълно съгласна
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

e shtom go obichash chak tolko mn zna4i kaji mu che speshno trqbva da govorite..ili pri4akai go nqkade kadeto shte se zase4ete i shte govorite ...no nepremenno trqbva da si izqsnite otnosheniqta si
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Град
    Sofiq
    Pogovori si s nego,popitai go za6to ne iska da se vijdate,kaji mu 4e mnogo go obi4a6 i taka,ako i toi te obi4a i iska da bade s teb 6te ti go kaje,ako ne te obi4a ve4e,pone nqma da se izma4va6 o6te s tozi vapros i po barzo 6te go zabravi6.

Bih iskala da spodelq,4e edna moq dosta dobra priqtelka ima absoluitno s16tiq problem,i poneje s1m mn dobra priqtelka i s dvamata si pogovorih s tqh i razbrah 4e i dvamata adski mn se obi4at i vsi4ko opira do dosta glupav problem,taka 4e mila pogovori si s priqtelq ti!Ne vsi4ko e izgubeno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си