.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: pls pomognete!!!

pls pomognete!!!

moqta fr ne iska da pravi sex s men!:( az sum po4ti na 18 a tq na 17 i ne sme go pravili nikoga vupreki 4e sme zaedno ot 3 godini.mn q obi4am i ne iskam da se razdelqme no ve4e ne izdurjam ;( kajete kakvo da pravq pls

Голям фен
    Ако не ти пусна начи не и пука за тебе брато

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

mi kak si izkaral 3 godini bez sex tei shte izdarjish oshte kolkoto trqa (moje bi...) a ako ve4e prekalqva prosto q ostavi.....to 4akash 4akash ama omruzva...tei 4e...ae dano ti pusne
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Голям фен
    Ми виж ся ако неискаш да я насилваш и да развалиш връзката си просто намери някоя друга , чукай се с нея и така....

Град
    varna
    bahti! 3 godini i da ne ti puska, pri polojenie 4e te obi4ala! spored men ima ne6to v taq rabota. az bqh 3 mes s p1rviq mi predi da mu pusna. ama 3 godini sa si mnogo. ne ste li govorili za6to to4no ne iska da go pravite? tva ot roda "ne s1m gotova" mislq 4e e samnitelno pri va6ata situaciq.

Голям фен
    Ами ако има яки приятелки.......сешсе (think)

govorili sme ama 4estno da vi kaja i az nz za6to ne iska! tooo daje mai i tq nz koeto e o6te po zle

Град
    varna
    ne iskam da te pla6a ama r1rvoto koeto mu hrumna e 4e moje da ne iska ti da si i p1rviq......ako me razbira6 kakvo iskam da kaja.....da b1de nqkoi drug.vse pak ne moje da si s nqkoi 3 god i vse o6te da ne si gotov....... nz

Голям фен
    Разкарвай я бате ....... тва 3 години та прай на клоун е недопустимо , ти мъж ли си или играчка ?

ne moga da q razkaram! az daje ne izdurjam ako ne q vida dori za den! :(

Голям фен
    Абе знам ли , обаче ти щом държип на нея би трябвало и тя да държи на теб - тогава щеше ли да те прави на клоун ?
    Накарай я да прочете темата да зема да се усети...

off hora ve4e nz!:( super sum kompleksiran 4e ne sum pravil sex

Град
    varna
    hah ne se pritesnqvai. dokolkoto razbitam, ne ti si vinovniq za tova

emi da ama hi4 ne e qko da si hodi6 po ulicata i kato vidi6 nqkoq 2ka i vednaga da si misli6"eto te sa go pravili!samo az li sum tolkova zadrusten!?!" :(

Guest
    braat ti lud li si e ? zemi e nadrusai i izchukai! pa shto ne si hvanesh druga da e chukash ? ili shto ne chukash druga pred neia? ili e nakarai se chustva gadno e govorii che ne te obicha (ako e taka sh si prolichi )) i za tva ne ti puska

Chiburashka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от starsss1989
    emi da ama hi4 ne e qko da si hodi6 po ulicata i kato vidi6 nqkoq 2ka i vednaga da si misli6"eto te sa go pravili!samo az li sum tolkova zadrusten!?!"
    Ne e lesna tvoita

Защо не поговориш с нея и не разбереш защо не иска да бъде с теб? Все пак трябва да разбереш причината.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Защо не поговориш с нея и не разбереш защо не иска да бъде с теб? Все пак трябва да разбереш причината.
    \/ To4no taka, pogovori s neq, a nedei da q zarqzva6, kakto ti kazvat hmm.. "drugite" ... Taa da pogovori s neq, vse pak tova sa 3 godini i nqma da e got da se razdelite...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Абсурт да искарам 3 години с едно момиче ако не почнем да водим полов живот след 3-4 месец поне.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Абе знам ли , обаче ти щом държип на нея би трябвало и тя да държи на теб

Не е задължително..
    HEP is not style! HEP is my life!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе стига сте говорили така на момчето. Голяма работа, че не са правили секс 3 години. може и 10 да не правят, ако и двамата не го искат. Тяхна си работа в крайна сметка. Естествено, че има проблем в случая. Наистина разговорът е добро начало, а също и проявата на нежност, съблъзняването, еротичните целувки, любовните филми........... А може да има друга причина-религиозна, морална и прочие. замисляш ли се, че може да е имало опит за изнасилване преди години и това да се отразява. При мен това беше 1 от причините, за да отложа секса. Естествено не най-мажната, но да се пречупиш и да осъзнаеш, че мъжете могат да са и свестни е нещо важно!

"Абе стига сте говорили така на момчето. Голяма работа, че не са правили секс 3 години. може и 10 да не правят, ако и двамата не го искат."

Момчето казва,че иска и то много.Той ако не искаше,нямаше да пусне тая тема
    А относно това,че може да е на религиозна основа си права,щото нали турците не правят секс преди брака.Ама аз пък подразбирам от темата,че едва ли не вие не сте имали никаква интимност през цялата ви връзка Така ли е?

Guest
    abe nie sme si govori li i to mn ama az vse o6te nz za6to taka stava!puk i ne e imalo opit za iznasilvane ne e i na religiozna osnova!nie sme pravi li vsi4ko koeto moje da se setite osven sex

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Purwo trqbwa da se razbere prichinata zashto tq ne iska da prawi sex.Az lichno nemoga da si predstawq prez tezi 3 godini ti mladi mi awtore na temata ne si li si zadawal wuprosi iz glawata zashto tq se durpa i t.n.Pogowori s neq,ako se strahuwa i kaji,che tei li inache nqkoi nqkoga trqbwa da swurshi "mrusnata" rabota ... i che ot purwiq put ne se umira.

Според мен, ако тя няма нищо против да се чукнеш с друга.. обмисли го като вариант.
    Щом я обичаш не я чупи зареди секса.., но я накарай да разбера, че за тебе това е от значение и ако те обича ще го направи.
    Ако трябва и вдигни скандал да е*а.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си