.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: pls pomognete!!!

Guest
    zadaval sum si tozi vupros daje o6te mn podobni ama bez otgovor

Re: pls pomognete!!!

Ми имам почти същия проблем,само че при мене не са 3 години,а 1 ю Говори с нея и я питай защо не ти пуска

ми щом не иска явно не е готова бе брат!!!....поговори с нея кажи й 4е ве4е не издържаш...и 4е 4екиите не ти помаат но ако не е готова не я насилвай...и не й изневерявай както си 4акал 3г ще по4акаш още малко

Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Ако не ти пусна начи не и пука за тебе брато
    Да и за тфа я зарежи ти за да не те зареже тя тебе така мисля де

ем пи4 виж моми4ето може да не е готово но ти мое6 да намери6 некоя да я опраи6 и пак да си с гаджето но може пък да не иска не за друго ми може да го е правила с някой друг и да я е страх от реакцията ти,за това може да не иска,просто да я е страх да не скъсате заради това.Макар 4е 3 години е доста време и би следвало да ти пусне

Ризото
    Guest
    ОЛЕЛЕ БРАТЛЕ КАКВО ТИ СИ Е СЛУчИЛО ВЕ ЛелелЛЕЛЕЛЕЛЕ МАЛЕЕЕЕЕЕ

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    brato ,pitai mackata dali ima nekakva pri4ina davai malko po eroti4no,razbiram 4e 3 godini sa mnoooo vreme ama se trqqd da ima pri4ina! drug variqnt napu6i q,napii q,nadrusai q,ama nz posle da ne zeme da se 4uvstva kato iznasilena se6ta6 se! dai na maceto malko pove4e laski i taka zapali malko sve6ti nekoi film po-taka izgledaite i taka...ae uspeh
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    София
    mislq,che trqbva da govorish s neq,a ne s nas

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mamacita
    "Абе стига сте говорили така на момчето. Голяма работа, че не са правили секс 3 години. може и 10 да не правят, ако и двамата не го искат."

Момчето казва,че иска и то много.Той ако не искаше,нямаше да пусне тая тема
    А относно това,че може да е на религиозна основа си права,щото нали турците не правят секс преди брака.Ама аз пък подразбирам от темата,че едва ли не вие не сте имали никаква интимност през цялата ви връзка Така ли е?
    Да, ама мацката не ще. Не са на 1 мнение и за това не са правили. Ако и двамата го искаха-да са го направили 500 пъти вече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си