.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    асссссддддд
    Guest

Какво да направя? Дилемата в живота! :(

Здравейте...

Пиша Ви защото искам съвет от хора, който в повечето случай по мойте наблюдения дават умни решения...

Има едно момче с което бяхме в един клас, докато учехме заедно си подмятахме закачки и погледи и с течение на времето хлътнахме един в друг.
    Ситуацията е такава че завършихме и всеки подхвана да учи и нямаме толкова време. От скоро проведохме разговор и изяснихме чувствата един към друг, но въпреки всичко той не проявява такъв интерес към мене както преди. Заровил се е в учебниците и се виждаме веднъж седмично или по-рядко. Досега съм чакала той да направи първата крачка, но очевидно и той както мене се притеснява да не обърка нещо, а може би не..

Въпросът ми към Вас е :

Дали да продължа да чакам той да прави крачките за сближаване или и аз да подпомагам ситуацията.?

И дали ако седя и чакам той да прави всичко, няма да си помисли, че аз не проявявам интерес към него и това да го отблъсне още толкова.?

Благодаря Ви за вниманието което отделихте...

Абе маце действай Шот от толкос чакане накрай може и да не го дочакаш
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Абе прочетох го веднъж, два пъти, три пъти и т.н. и неможах да схвана от къде ти идва идеята че момчето трябва да прави всичко, а ти да седиш на готово и да чакаш някой да те иска!

За да почучиш, трябва да дадеш....... Така ги разбирам аз нещата!

Аз лично ако трябва да правя всичко, а момичте което харесвам само да наблюдава и "оценява", бих загубил интереса към нея, защото ще сметна, че тя ме отбягва...

Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре ти направи първата крачка.

Град
    Пловдив
    най-добре ще е ако вземеш нещата в свои ръце и ти направиш първата крачка

Град
    plovdiv
    na men mi e mn 4udno kato 4eta 4e tolkova mn hora tuka ot foruma vse iskat syvet dali da napravqt 1 kra4ka!kakvo tolkova stra6no ima,ne ti zavisi jivota ot tva.prosto mu kazva6 taka i taka... ili mu pokazva6 tova i tova...stiga ste pritesnqvali be hora nqma ni6to lo6o v tova edno momi4e da vzeme ne6tata v svoi ryce.dori da polu4i6 otkaz kakvo tolkova 6te stane?!malko 6te ti e kofti,no ne se svyr6va sveta!pone 6te si opitala i vednyj za vinagi 6te razbere6 dali imate 6ans.
    ot mnogo 4udene taka kato teb znae6 li kolko hubavi vyzmojnosti sym propusnala?!dobre 4e se promenih v tova otno6enie.povqrvai mi taka e po-dobre.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма защо да чакаш винаги той да ти обърне внимание. Все пак и ти можеш да действаш. Ако си му приятна и ти се кефи, кво ти пречи, ти да действаш нататък? Отдавна сме "измили" схващанията, че само мъжете трябва да правят първата крачка!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    давай за да не го изгубиш

Направи първата крачка ти и не губи повече време
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Град
    Sofiq
    Mi nai dobre 6te e i ti da napravi6 ne6to po vaprosa,ne moje samo nego da go 4aka6,vsi4ko zavisi ot dvamata,a ne samo ot ediniq

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Именно.. =D>
    Тоя много ученолюбив.. баахх

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Абе маце действай Шот от толкос чакане накрай може и да не го дочакаш
    напълно съм съгласен няма какво да чакаш той да направи първата крачка....дай му да разбере че искаш нещата м/у вас да се получат

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Давай!Поеми нещтата в свои ръце.Може би той точно това чака...
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

Macka i az 6ti kaja kato si4ki ostanali da napravi6 1vata kra4ka,se pak naistina nqma da umre6,a p1k i toku vij se polu4ilo ne6to...

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН
    Абе прочетох го веднъж, два пъти, три пъти и т.н. и неможах да схвана от къде ти идва идеята че момчето трябва да прави всичко, а ти да седиш на готово и да чакаш някой да те иска!

За да почучиш, трябва да дадеш....... Така ги разбирам аз нещата!

Аз лично ако трябва да правя всичко, а момичте което харесвам само да наблюдава и "оценява", бих загубил интереса към нея, защото ще сметна, че тя ме отбягва...

По-добре направи първата крачка защото наистона можеш да не го дочакаш Успех

Град
    Dobrich
    Spored men nedei da 4aka6 na m1j da napravi p1rvata kra4ka . Vinagi jenata e tazi koqto pravi vr1skata po seriozno koqto vlaga pove4e usliq . Za tova moqt savet e ti da mus e obajda6 po 4esno no ne prekaleno 4esto za da ima respekt .
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Именно.. =D>
    Тоя много ученолюбив.. баахх
    Така е колега. Съгласен съм с тебе и с коалка. А пък ако тоя е толкова ученолюбив и няма време за тва маце... ако тя си чака, май няма да дочака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си