- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- След обезкосмяване
Искам да попитам след обезкосмяване на ръцете с епилатор колко време кожата ще остане мека като след самото махане (надявам се поне 3 дни) и с какво трябва да се маже за да се махнат червените точици.
Благодаря
За червените точици ти препоръчвам кремчетата Здраве или Бочко
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
На мен ми остават гладки ръцете около 4 дена, след това вече са наболи малки косъмчета и е гадно, когато се погали срещу косъма.
А се мажа с някакъв лосион за тяло, който ми го е предписала кожна докторка. Но какъвто и да е лосиона- ефекта няма да е много по- различен според мен... все пак нали са направени за едно и също.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
относно колко време ръцете ще са гладки мисля че е доста индивидуално зависи от кожата .. и това до колко често се окосмява най-вероятно при всеки ще е различно![]()
Тя мека не може да остане,или ще има пъпчици ,или подкожни косъмчета абе не е работа това(а и на 4-тия 5-тия ден излизат космите пак).Най-добрия вариант за ръцете си е кола маската.А за след обезкосмяване всеки крем ще ти успокои кожата,без значение какъв е
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Тцък! След 3-4 дена почват да излизат косъмчета...много неприятна работа с тоз епилатор, и аз ги махам така ама май ще започна с кола маска вечеПървоначално написано от Alex_89
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
както вече няколко човека казаха - при всеки е различно.Първоначално написано от fаke
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Аз си ги махам с епилатор и около седмица-седмица и нещо не ми излизат косъмчета.Като излязат пък си ги махам веднага,защото са супер малко и става много бързо и даже нямам подкожни.Много съм доволна. :P
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..