- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- q sa kajete kvo se slu4va s .... kogato... :
hi all, iskam da pitam kvo znaete za boqdisvaneto na vejdi mojte sa 4erni i sam s bqlo lice svetlokestenqva kosa i ne mi "ti4at" mnogoooo 4erni vejdi taq boq deto se slaga na vejdite kvo im pravi promenq li gi opadadvat li 6tot ot 4erno stavat svetli i tn pls kajete kvot znaete tnx mnogo love yaaa guys![]()
Shto za tup wupros ... boqta est che shte gi boqdisa,te nqma da opadat,wse pak celta na zanqtieto e da se promeni cweta na wejdite ... Wse pak ako reshish da si boqdiswash wejdite ne deistwai sama ..
Ами изсветли ги с кислородна вода
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
ДА ТАКА МАЙ-ЩЕ СТАНЕ ПО-ДОбРЕ ОТНКОЛКОТО ДА ГИ БОЯДИСВАШ,ПОНЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПО-ЕСТЕСТВЕНО!Първоначално написано от ^t_a_n_i_a^
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Действай с боя по-добреА пък эа опадането не се тревожи,няма как да опадат..... аи късмет
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Просто си ги изтъни,ако ги боядисаш 100 на 100 няа да стане това което очакваш.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Alex_89
Няма да им стане нищо, спокойно![]()
И майка ми като се боядисва си мацва леко за цвят и наистина става много по-хубаво![]()
С кислородна вода .. на мен лично идеята не ми допада, давай си с боята, но бъди внимателнаУспех
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Alex_89
С боя става много хубаво, но трябва да се "мацнат" много- много малко, а що се отнася до кислородната вода- също става, но ти си решаваш...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
по-добре с кисл.вода
няма любов
Какви са тези глупости да си боядисваш веждите?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Shto za glupost da si boqdisa vejdite ? Razbira se che s kislorodna voda....Lele... Parvo prednaznachena e za glavata ne za ochite!Vtoro kato i izrastvat barzo kosam4eta 6te se ozori vseki pat da si kupuva boq samo zaradi ednite vejdi.I treto efekta rqdko e kato ochakvaniq