- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- strahuvam se!!
S moq priqtel sme zaedno ot godina i polovina. Nooo oniq den mi kaza che vidql nqkakvo momiche na ulicata i ne mogyl da zabravi liceto i. Po tova koeto mi kaza smetnah che tq e dosta po-razlichna ot men. I togava se zamislih, che az sym dooooosta dalech ot negovite predstavi za idealnoto momiche. Gadnoto e che az mislq che nqma po-hubav ot nego i che toi e edinstven, a mai za nego ne e taka i tova me sysipva. Strah me e che ako vidi nqkoga takova momiche moje da reshi che tq e negovata mechta i da me ostavi. Molq vi daite mi syvet kakvo da napravq
Ааа, не! Питала си го защо е с теб и той каза" Не знам"Не те ли обича?!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
6tom e s teb godina i polovina na4i te obi4a, budi sigurna v tva, imai mu pove4e doverie, sigurno e mojel prez tazi godina i polovina da si hvane edna kamara drugi momi4eta no ne go e napravil, nqma i da go napravi. A ti e kazal ne znam za6toto sigurno si go ubidila s vuprosa i sigurno si misli kak o6te da ti dokaje 4e te obi4a, za da spre6 da mu zadava6 glupavi vuprosi.
Значи според мен щом е с теб толкова време има някакви чувства.Това че е видял някакво момиче и е казал,че не може да забрави лицето му...не вярвам да има от какво да се притесняваш.Имай му повече доверие.Попитай го дали има от какво да се притесняваш и така ще разбереш.Успех миличка![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
не искам да те отчайвам,ама тва че ходи с теб година и половина не значи че се ощте има толкова силни чувства както в началото...бях свидетел на една връзка..беше около година и няколко месеца..и накрая момчето заряза момичето по предлог че му е омръзнала...но се пак секи е различен...а и това може да ти го е казал за да ревнуваш....
Ам тоя пич го уважам щом е имал смелостта да си признае пред теб, не мисля че ще те остави заради някоя току-така. Щом с него сте година и половина това е много време, човек1т просто те обича.
Пак казвам това което е направил той, да ти каже за в1просното момиче, го правят много малко момчета..![]()
Еми като за начало се упокой.. май нищо друго не можеш да направиш.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Външният вид има значение за началото на връзката - за да го харесаш. Но ако обичаш някого, няма да го оставиш дори заради перфектната визия. А и все пак, може да разглежда менюто, нищо, че е на диета![]()
Не всички са като теб![]()
az sym ot povin godina sys moito gadje i ako po4ne da gleda dr momi4e i mi kaje tova koeto e kazal na teb 6eh da mu go kaja v prav tekst kolkot i da go ubi4am "kat haresva6 neq poi4e za6to vaop6te si sys men" makar 4e ne e koi znae dobyr variqnt tova ama vse pak ti kazvam
мойто мнение е че той те приема като прекалено близка с която може всичко да си сподели..вместо да се притесняваш че ти е казал това трябва да си доволна че го прави...той си е момче и няма как да не се заглежда по други момичета!Щом сте заедно от толкова много време не мисля че трябва да се притесняваш за нещо такова....!според мен ти е Казал "незнам" не защото наистина незнае а защото не е знаел как да ти го обесни....! а това че харесва русокоси и е с теб не мисля че има някакво значение...
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
I az taka pravq seki pat kogato moita mi kaje ne6to takova no vinagi se stiga do konsensus...Spored men nqma da te ostavi zaradi nqkva nepoznata.Първоначално написано от Angel Whit Devil Soul
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
Явно за него външността е от доста голямо значение.Не знам как изгелаждаш, но не ми се вярва да си грозна, защото той иначе хич нямаше да е с теб.Той си има идеал за жена, ок, но не трябва да говори така, а още по-лошо е, че го мисли.Обича те, защото ти си такава, точно този човек, който би го направил щастлив, но той дали мисли така.Питай го.
Mislq 4e ne biva da si tolkos pritesnena.Vseki haresva momi4etata ot spisaniqta (kakto toi rusi4kite) ama druga e realnosta okolo nego 6toom e izbral godina i kolko da e s tebe zna4i ne6tata ne se povarhnostni.Nameril e ne6to v tebe koeto go e nakaralo da se zadarji
:P .