- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momcheta,kefi li vi momiche,koeto ne moje da kazva ''R''?
И какво точно означава "skabarks" дето не можеш да го произнесеш?!...
Това ми е най-изтърканото и често чувано изречение:Ама ти не можеш да казваш "р",ейййй колко гот/сладко,бла бла...Но е лесен начин да заговориш някой,или в моя случай да бъдеш заговарян.Иначе си е толкова често срещано,че не е нищо особено и не ти носи опълнителна квота гаджета.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
I az nemoga da kazvam R no nikoi dosega ne e kazval 4e e vazbijda6to Nai 4estoto oprredelenie e 4e e sladko.
харесва ми момче, което говори на Р.. сладко е !
да,на повечето момчета им харесва когато яка мацка не може да казва 'р' и ги възбужда примерно мъркане като коте всичките ми приятели са го потвърждавалии много си обичам френското 'р' ,защото определено е чаровно,а и рядко срещано (освен във Варна
)
Amm a za6to vav varna da e 4esto sre6tano? taka li e i kakvo ti e obqsnenieto?Първоначално написано от gabituuu
![]()
Ми сладко е,ама не чак така,че да немое да говори![]()
Ime na edin buhal ot "Hary Potter".Първоначално написано от Ekita
Представете си как ще говорите ако ви ухапят клитора ...
Хахах точноо заради "Р"-то е да знаеш, авторката.То по тая логика момичетата,които нямат този дефект,ще си стоят без гадже..Може би на някои момчета им допада,но не мисля,че е главна причина да ходят с нея и не мисля,че е кой знае колко възбуждащо.
![]()
f@nt@zi@
Ще повтора другите преди мен:Ако момичето е секси и има странно "Р" е мн секси но ако е някъв пърцал тва "Р" повече и пречи
ПП"Просто нз кво общо има тва със секса ама айде...
em se mi etaq 6toto kato go nalapa nqq razlika dali 6e mi kae r ili nema kae vajnoto e da po4ita kura mi xax
Преди една година един пич беше написал, че кара приятелката си да му говори на френски докато го правят. Помня, че тя го скъса обаче и той беше тръгнал на лов за нови девойки, коиото да му мъррркат![]()
мен момичетата които немогат да казват Р ми се струват сладки![]()
И на мене ми се струват супер сладки, имам доста приятелки които не могат да казват Р и ми е много приятно да ги слушам понякога![]()
SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!
"r" i az ne moga da kazvam......samo deto mi e sme6na raltata deto vsi4kite vikate 4e e "frensko r". vie po dqvolite vuob6te znaete li kakvo zna4i frensko "r"![]()
![]()
ima tolkova mn razli4ni na4ini .....kakto i da e.
(kolkoto do temata......ne moga da razbera edno "r" kak moje da te nakara da sa vuzbudi6 i da misli6 za seks......i za tva da ima6 mn gadjeta....hah)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
emi i az ne moga da kazvam "r" .......i mn hora gi kefi tvai kazvat, 4e mn sladko sym go proiznasqla, ama 4ak za vyzbujdane...........ne sym zabelqzala
![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
хаХхаХхаПървоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
аз познавам много момичета и момчета които не могат да казват "р"...ама това не възбужда никой от тях май...![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Мале, мале ...
Тук някой да може да казава РРРрррр ?![]()
Авторката: надали замазването на Р-то има ефект, просто момичето явно е по-общително![]()
Не е важна марката.... важно е удоволствието и бъдещите спомени от предстоящото каране !
Nqkoi gi kefi,drugi ne axxx 4e slojno![]()
Ехаа колко много хора не могат да казват "Р". И аз не мога да го казвам, ама моето не е френско, а просто малко неправилно..Казвали са ми, че е сладко и разни такива, ама не мисля, че чак побърква мъжете или, че някой е с мен заради "Р"-то ми.
![]()
имах гадже, което казва Р мн яко, като френско, мн ми харесваше. пък като правихме секс и каже нещо с Р направо полудявах.
Да, ще е голям бонус...
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
И аз не мога да казвам "р" и това ме дразни,а на другите им се струва много готино. Съчетанието хубава мацка + такова "р" сигурно въздейства на мъжете...
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Е хората какво са виновни, че не могат да го произнасят правилно! Може и да не им е много приятно, ама...Първоначално написано от My_Infernal_Majesty