.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    И какво точно означава "skabarks" дето не можеш да го произнесеш?!...
    Това ми е най-изтърканото и често чувано изречение:Ама ти не можеш да казваш "р",ейййй колко гот/сладко,бла бла...Но е лесен начин да заговориш някой,или в моя случай да бъдеш заговарян.Иначе си е толкова често срещано,че не е нищо особено и не ти носи опълнителна квота гаджета.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

I az nemoga da kazvam R no nikoi dosega ne e kazval 4e e vazbijda6to Nai 4estoto oprredelenie e 4e e sladko.

харесва ми момче, което говори на Р.. сладко е !

да,на повечето момчета им харесва когато яка мацка не може да казва 'р' и ги възбужда примерно мъркане като коте всичките ми приятели са го потвърждавали и много си обичам френското 'р' ,защото определено е чаровно,а и рядко срещано (освен във Варна )

roll
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    да,на повечето момчета им харесва когато яка мацка не може да казва 'р' и ги възбужда примерно мъркане като коте всичките ми приятели са го потвърждавали и много си обичам френското 'р' ,защото определено е чаровно,а и рядко срещано (освен във Варна )
    Amm a za6to vav varna da e 4esto sre6tano? taka li e i kakvo ti e obqsnenieto?

Ми сладко е,ама не чак така,че да немое да говори

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    И какво точно означава "skabarks" дето не можеш да го произнесеш?!...
    Това ми е най-изтърканото и често чувано изречение:Ама ти не можеш да казваш "р",ейййй колко гот/сладко,бла бла...Но е лесен начин да заговориш някой,или в моя случай да бъдеш заговарян.Иначе си е толкова често срещано,че не е нищо особено и не ти носи опълнителна квота гаджета.
    Ime na edin buhal ot "Hary Potter".

Див Селянин С Праа Лопата
    Guest
    Представете си как ще говорите ако ви ухапят клитора ...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хахах точноо заради "Р"-то е да знаеш, авторката. То по тая логика момичетата,които нямат този дефект,ще си стоят без гадже..Може би на някои момчета им допада,но не мисля,че е главна причина да ходят с нея и не мисля,че е кой знае колко възбуждащо.
    f@nt@zi@

Ще повтора другите преди мен:Ако момичето е секси и има странно "Р" е мн секси но ако е някъв пърцал тва "Р" повече и пречи

ПП"Просто нз кво общо има тва със секса ама айде...

Guest
    em se mi etaq 6toto kato go nalapa nqq razlika dali 6e mi kae r ili nema kae vajnoto e da po4ita kura mi xax

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Преди една година един пич беше написал, че кара приятелката си да му говори на френски докато го правят. Помня, че тя го скъса обаче и той беше тръгнал на лов за нови девойки, коиото да му мъррркат

мен момичетата които немогат да казват Р ми се струват сладки

И на мене ми се струват супер сладки, имам доста приятелки които не могат да казват Р и ми е много приятно да ги слушам понякога
    SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    "r" i az ne moga da kazvam......samo deto mi e sme6na raltata deto vsi4kite vikate 4e e "frensko r". vie po dqvolite vuob6te znaete li kakvo zna4i frensko "r" ima tolkova mn razli4ni na4ini .....kakto i da e.
    (kolkoto do temata......ne moga da razbera edno "r" kak moje da te nakara da sa vuzbudi6 i da misli6 za seks......i za tva da ima6 mn gadjeta....hah)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    Malko putevo
    emi i az ne moga da kazvam "r" .......i mn hora gi kefi tva i kazvat, 4e mn sladko sym go proiznasqla, ama 4ak za vyzbujdane...........ne sym zabelqzala
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Преди една година един пич беше написал, че кара приятелката си да му говори на френски докато го правят. Помня, че тя го скъса обаче и той беше тръгнал на лов за нови девойки, коиото да му мъррркат
    хаХхаХха
    аз познавам много момичета и момчета които не могат да казват "р"...ама това не възбужда никой от тях май...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мале, мале ...
    Тук някой да може да казава РРРрррр ?

Авторката: надали замазването на Р-то има ефект, просто момичето явно е по-общително
    Не е важна марката.... важно е удоволствието и бъдещите спомени от предстоящото каране !

winky-man
    Guest
    Nqkoi gi kefi,drugi ne axxx 4e slojno

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ехаа колко много хора не могат да казват "Р". И аз не мога да го казвам, ама моето не е френско, а просто малко неправилно.. Казвали са ми, че е сладко и разни такива, ама не мисля, че чак побърква мъжете или, че някой е с мен заради "Р"-то ми.

имах гадже, което казва Р мн яко, като френско, мн ми харесваше. пък като правихме секс и каже нещо с Р направо полудявах.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Да, ще е голям бонус...
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    И аз не мога да казвам "р" и това ме дразни,а на другите им се струва много готино. Съчетанието хубава мацка + такова "р" сигурно въздейства на мъжете...
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Град
    In The Heart of Darkness
    Оооу не- отвратително!
    много се дразня на хора които не мога тда казват "р"!!! това го няма никъде в българския език и българските традиции!!! Добре че имам твърдо и ясно изразено "р" щото иначеее... :evil
    :
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Оооу не- отвратително!
    много се дразня на хора които не мога тда казват "р"!!! това го няма никъде в българския език и българските традиции!!! Добре че имам твърдо и ясно изразено "р" щото иначеее... :evil
    :
    Е хората какво са виновни, че не могат да го произнасят правилно! Може и да не им е много приятно, ама...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си