- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momcheta,kefi li vi momiche,koeto ne moje da kazva ''R''?
Е не са да- аз не ги обвинявам просто казвам че на мен не ми харесва и че се радвам че аз не съм такава. В българския език пройзношението е едно от малкото /да не кажа единственото/ в което вместо да омекотява Р-то напротив... го правиш звучно и явно/по шопски/- затова си харесвам езика.
Ами зависи от момичето което го казва. Има някои дето не могат да казват "р" ама е супер отвратително, апък други го казват много сладко![]()
Ами "Обичам раин в тава"Първоначално написано от NeVeN4o`f
![]()
Първоначално написано от sweetsunshine
Мда...явно наистина си идиотка. Не ти харесва - хуабво. Дразни те - хубаво. Но:Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
1. Хората не са виновни, че например родителите им са нямали пари за логопед или не са ги завели.
2. Аз например съм учила френски като доста малка и може би и това е дало отражение, но доста хора не са и пак говорят така. Няма нужда да ги нападаш на тема роден език и традиции.
Какви пари за логопед. аз имах проблем със с,з и ц като малка. Просто езикът ми беше по-напред. Отидох на логопед без ПАРИ. работеше в моето училище. ходих 2-3 месеца и се оправи. Сестра ми е имала проблем с р-то, но с времето сама се е коригирала. Изобщо ако няма малформация на устната кухина, това е лечимо и най-важното-става само за няколко месеца. Ужасно е грозно това р. Особено от устата на човек, който си изкарва прехраната с говорене. Имах преподавателка с това р и беше ужасно. и като цяло наистина за мен си е дефект и си дразни. Звукът се изговаря по точно определен начин, а всичко друго е грозно и неправилно.
А по темата-за мен асоциацията е ясна-френско р-френска любов.
Еми, мен не са ме завели. Сестра ми е ходила на логопед, баба и дядо са я водили, но аз не съм живяла при тях. Не съм виновна, е баси! И мен понякога ме дразни, но положението е такова. А и доста години сме имали проблеми с парите, ядяхме хляб и сирене само, на мама може би не И е било до това...
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
мен лично не ме кефи, но пък аз си мечтая даказвам буквата С така,че да съскам лекичко.
няма любов
Не казвам, че си виновна или нещо подобно. но сега си достатъчно голяма да се справиш с този проблем,ако искаш!Първоначално написано от `Death`Whore`
В това е въпросът - не искам. Подобни неща не ми правят впечатление и ако човек иска да общува с мен, ще превъзмогне едното р-кане![]()
goleeeeemiq problemПървоначално написано от krem4et0
![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Zabelqzvam,4e predimno MOMCHETA otgovarqha po temata mi,kakto e zadadeno v zaglavieto![]()
ako o4akva6 tuk nqkoi da spazva tui det si napisala....luje6 se ;]Първоначално написано от zelina
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Абе, душко, толкова ли си харесваш тялото?![]()
Ne,dale4 ne sam o4akvala tova .... prosto otbelqzvamПървоначално написано от WindWaker
Според мен, такива момичета не са нито сладки, нито обратното.
т.е. Не съдя за хората по начина им на говорене, а иначе не ме кефи особено.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
mi da.mn sladko go kazvat R.i e sexy.
the love is cry
the love is die
Е,при мен примерно се получава секси,ама не при всички момичета е така![]()
ЕЕЕ недей недей..Първоначално написано от мацка от класа
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ДобрРрРре,спирРррам.Първоначално написано от jony
Няма по хубаво нещо от р-кането с максимално близък френски акцент.Без подсъзнание и всякакви идеи в тази насока, казвам, че най-малкото звучи сладко и готино![]()
Жалко, че сегашната ми приятелка няма този уникален дефект на говора![]()
Хахахаха аз пък се кефех мн мн мн супер мн на едно момче дето казваше така "Р".Хахахха много беше някво сладичко. Иначе и аз нещо съм зле с "р"-то ама не баш така. Аз го казвам некво меко ама сега кой му не изнася да не слуша![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
xxx mnogo me kefqt takiva momi4eta..
There aren't beSt friendS.. !