- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- music idol
Коя песен пя Стефан?
Стефан Лалчев(Борис Дали - Пиян)
http://www.data.bg/f.php?fid=15854762
http://www.data.bg/f.php?fid=16364769
Апък Николай Манолов е от моя град и го познавам, да те е ядПървоначално написано от lii40
![]()
Дразни ме, че режат оная от Дряново.Днес тя пя доста добре тези чалги.
И аз съм за Стефан Лалчев. Пее прекрасно , стилистите последните пъти го превърнаха във супер изглеждащ човек , а и държанието му на сцена е доброА да не говорим за целувките ,които изпраща на фенките си .. голяма радост е за тях
В интерес на истината не съм го гледала или ако трябва да бъдем точни само два пъти.Самото предаване не ми харесва и ми се струва тъпо, обаче не успорвам, че хората си пеят много добре.Нямам фаворит.
Backstreet_girl намали си подписа.
Пламен Пътов...![]()
![]()
Ау направо... Много е ...
А и най-много ми харесва не само защото пее супер добре... А и защото е един такъф миличъкккккк...
И с тия очилца... Ау Ау Ау...
![]()
П.П. Да косицата на Стефчо нещо не ми се нрави, иначе той ми е другия ФаВорит... ;Р
Вие на хероин ли сте бе?
Теодор Койчинов и Стефан Лалчев
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
ПЛАМЕН ПЪТОВ Е СТРАШЕН СЛАДУР \/ \
/ \
/ Само Пламен
![]()
![]()
![]()
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
I 6to pak teq s o4ila da ne sa za tam???az li4no sam za Plamen,a toi e s o4ila!!!Nqkav problem s xorata,koito nosqt o4ila li ima6??Първоначално написано от Анонимко
A samo da ti naponmq 4e Plamen ima super viziq i toooooolkova sladak
.tai 4e takiva komentari ne sa mn umestni
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
Mi az bqh za Nikolai Manolov i ujasno sajelqvam 4e napusna Music Idol.Toi moje da ne e stanal idol na Bulgaria,no stana moi idol!
A ina4e sega sam za Stefan Lal4ev i Plamen Patov.
Пламен Пътов и сестрата на Нели от Съвайвър ( не мога да се сетя сега как се казваше). Но мисля, че всички са много талантливи...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз най-много си харесвам Стефан Лалчев, но според мен наградата заслужава най-много Невена - с всичко досега се е справило изрядно това моми4е![]()
И какво? Само защото носим очила да си теглим коршума ли? Защото във всяка една професия се изисква прятен външен вид! Това, че носят (носим) очила не ни прави по-малко хора..Първоначално написано от Анонимко
![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....