.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: music idol

Guest
    Коя песен пя Стефан?

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от lii40
    и още нещо: теодор ми е толкова противен!!!! отвратителен е. като се появи и веднага превключвам канала, иначе ми иде да бръкна през екрана и да му смачкам грозната мутра!! не мога да повярвам, че заради него не взеха другия ми фаворит НИКИИИИ .... въобще не ми харесва и незнам кво хубаво му намирате в цвиленето...той не пее, а ЦВИЛИ!!! цвилещо говедо!!!!
    ->нищо лично към почитателите на тоедор, но тва си е мойто мнение и не задъжавам никого да ме подкрепя! (въпреки, че няма да е зле :Р
    Апък Николай Манолов е от моя град и го познавам, да те е яд

Дразни ме, че режат оная от Дряново.Днес тя пя доста добре тези чалги.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    И аз съм за Стефан Лалчев. Пее прекрасно , стилистите последните пъти го превърнаха във супер изглеждащ човек , а и държанието му на сцена е добро А да не говорим за целувките ,които изпраща на фенките си .. голяма радост е за тях

Мега фен Аватара на koalka
    В интерес на истината не съм го гледала или ако трябва да бъдем точни само два пъти.Самото предаване не ми харесва и ми се струва тъпо, обаче не успорвам, че хората си пеят много добре.Нямам фаворит.

Backstreet_girl намали си подписа.

Град
    София
    Пламен Пътов... Ау направо... Много е ... А и най-много ми харесва не само защото пее супер добре... А и защото е един такъф миличъкккккк... И с тия очилца... Ау Ау Ау...
    П.П. Да косицата на Стефчо нещо не ми се нрави, иначе той ми е другия ФаВорит... ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Теодор Койчинов и Стефан Лалчев

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.

ПЛАМЕН ПЪТОВ Е СТРАШЕН СЛАДУР \/ \/ \/ Само Пламен
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не знам, тия с очилата не са за там, трябва и визия. Стефан добре пее, но да се погрижи малко за косата си, малко изтощена ми се струва. Като талант май Невена е най-добре.
    I 6to pak teq s o4ila da ne sa za tam???az li4no sam za Plamen,a toi e s o4ila!!!Nqkav problem s xorata,koito nosqt o4ila li ima6?? A samo da ti naponmq 4e Plamen ima super viziq i toooooolkova sladak .tai 4e takiva komentari ne sa mn umestni
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Mi az bqh za Nikolai Manolov i ujasno sajelqvam 4e napusna Music Idol .Toi moje da ne e stanal idol na Bulgaria,no stana moi idol!
    A ina4e sega sam za Stefan Lal4ev i Plamen Patov.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Пламен Пътов и сестрата на Нели от Съвайвър ( не мога да се сетя сега как се казваше). Но мисля, че всички са много талантливи...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Аз най-много си харесвам Стефан Лалчев, но според мен наградата заслужава най-много Невена - с всичко досега се е справило изрядно това моми4е

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не знам, тия с очилата не са за там, трябва и визия. Стефан добре пее, но да се погрижи малко за косата си, малко изтощена ми се струва. Като талант май Невена е най-добре.
    И какво? Само защото носим очила да си теглим коршума ли? Защото във всяка една професия се изисква прятен външен вид! Това, че носят (носим) очила не ни прави по-малко хора..
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си