- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- music idol
'Фаворити' са ми Стефан Лалчев и Теодор Койчинов.
И двамата пеят много хубаво.
Стефан Лалчев ! Номер едно е![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Мои фаворити са Стефан, Невена и Красимира, въпреки че всички са страхотни![]()
хъхъ..
Невена и Деница ама тя си тръгва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MADONNA THE BEST
аз съм за Данчо =D>
http://www.vbox7.com/play:131bc69b
Теодор Койчинов-неповторим е!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Силвия Монева!
![]()
<3 ya
и аз съм за стефчо
Аз съм за Пламен Пътов![]()
Пламен Пътов !!! :P![]()
![]()
YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]
А мен този Стефчо... не знам с какво, но бързо успя да спечели моите антипатии. Въпреки това обаче не мога да кажа на черното бяло, добре пее момчето. Аз лично съм си харесала Пламен Пътов, не защото пее най-добре, а защото ми е най-симпатиченЕ да, глупав начин за оценка, но ако трябва да да гласувам по това как пеят... тогава съм за всички !
Адски са готини до един пеят хубаво особено Теодор(уникален глас има ) пък и не само той.... и всички са ми фаворити, но Пламен най ми легна на сърце
![]()
Mi az imam dvama favoriti![]()
Teodor4o i Plamen4o![]()
![]()
и аз съм за стеф)) голяма работа е !
а колкото до останалтие участници ... всички пеят много хубаво ... но най-не ми харесва тоя теодор ..за мен не му е мястото в мюзик айдъл
![]()
Кой е Стефан? С рядката коса и голямата уста? Щото аз не ги познавам - гледам повече ДесиСлава.
Не знам, тия с очилата не са за там, трябва и визия. Стефан добре пее, но да се погрижи малко за косата си, малко изтощена ми се струва. Като талант май Невена е най-добре.
На мен фаворити са ми Кременка и Невена.Теодор ми е симпатичен,защото има невероятен глас,който е рядко срещан.Иначе почти сички ме кефят.
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
СТЕФАН ЛАЛЧЕВ Е THE BEST!!!!!!!
ОБИчАМ ГО ТОЯ ЧОВЕК!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БРАВО НА МОМчЕТО!!! СТРАХОТЕН ГЛАС, МНОГО Е СВЕСТЕНИ СИМПАТИчЕН И ДОБРИчЪК И СЛАДИчЪК И....![]()
НЕВЕРОЯТЕН Е!!! МНОГО ХАРЕСВАМ ПРИчЕСКАТА МУ, ЖАЛКО, чЕ СЕ ПОДСТРИГА....ТОЛКОВА Е ПРЕКРАСЕН!!!!! ОБИчАМ СИ ГО!
![]()
и още нещо: теодор ми е толкова противен!!!! отвратителен е. като се появи и веднага превключвам канала, иначе ми иде да бръкна през екрана и да му смачкам грозната мутра!!не мога да повярвам, че заради него не взеха другия ми фаворит НИКИИИИ
....
![]()
въобще не ми харесва и незнам кво хубаво му намирате в цвиленето...той не пее, а ЦВИЛИ!!! цвилещо говедо!!!!
![]()
->нищо лично към почитателите на тоедор, но тва си е мойто мнение и не задъжавам никого да ме подкрепя! (въпреки, че няма да е зле :Р
Пламен Пътов!Голям сладур!![]()
Косата му си е много готина пък!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ама аз такава не бих издържал-обичам да се нося късо...Е като изключим бритона![]()
А и Пътов е готин и е тука от региона![]()
хъхъ..
Пътов е от Варна, а косата на Пламен е два косъма.
Пътов е от Търново мога да ти кажа!Абсолютно съм сигурен, даже от моето даскало го познават.Може и да се е явил във Варна на кастинг-това е защото нямаше такъв във ВТ.Първоначално написано от Анонимко
Оле днеска Стефан изпя страхотно тая песен, а тя по принцип е доста тъпа, но неговото изпълнение беше супер, даже самата песен прозвуча яко![]()
хъхъ..