.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: music idol

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas

music idol

koi e va6iqt favorit ?

Аз от 1-2 седмици не съм го гледала, но съм за Стефан Лалчев. Пее страхотно това момче. \/

'Фаворити' са ми Стефан Лалчев и Теодор Койчинов.

И двамата пеят много хубаво.

Стефан Лалчев ! Номер едно е
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Мои фаворити са Стефан, Невена и Красимира, въпреки че всички са страхотни
    хъхъ..

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Teo

Невена и Деница ама тя си тръгва
    MADONNA THE BEST

Голям фен
    Теодор Койчинов-неповторим е!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Силвия Монева!
    <3 ya

Guest
    и аз съм за стефчо

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз съм за Пламен Пътов

Град
    NqKaDe TaM :P~
    Пламен Пътов !!! :P
    YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]

А мен този Стефчо... не знам с какво, но бързо успя да спечели моите антипатии. Въпреки това обаче не мога да кажа на черното бяло, добре пее момчето. Аз лично съм си харесала Пламен Пътов, не защото пее най-добре, а защото ми е най-симпатичен Е да, глупав начин за оценка, но ако трябва да да гласувам по това как пеят... тогава съм за всички ! Адски са готини до един пеят хубаво особено Теодор(уникален глас има ) пък и не само той.... и всички са ми фаворити, но Пламен най ми легна на сърце

Mi az imam dvama favoriti
    Teodor4o i Plamen4o

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    и аз съм за стеф )) голяма работа е ! а колкото до останалтие участници ... всички пеят много хубаво ... но най-не ми харесва тоя теодор ..за мен не му е мястото в мюзик айдъл

Guest
    Кой е Стефан? С рядката коса и голямата уста? Щото аз не ги познавам - гледам повече ДесиСлава.

Guest
    Не знам, тия с очилата не са за там, трябва и визия. Стефан добре пее, но да се погрижи малко за косата си, малко изтощена ми се струва. Като талант май Невена е най-добре.

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    На мен фаворити са ми Кременка и Невена.Теодор ми е симпатичен,защото има невероятен глас,който е рядко срещан.Иначе почти сички ме кефят.
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

СТЕФАН ЛАЛЧЕВ Е THE BEST!!!!!!!
    ОБИчАМ ГО ТОЯ ЧОВЕК!!!
    БРАВО НА МОМчЕТО!!! СТРАХОТЕН ГЛАС, МНОГО Е СВЕСТЕНИ СИМПАТИчЕН И ДОБРИчЪК И СЛАДИчЪК И....
    НЕВЕРОЯТЕН Е!!! МНОГО ХАРЕСВАМ ПРИчЕСКАТА МУ, ЖАЛКО, чЕ СЕ ПОДСТРИГА.... ТОЛКОВА Е ПРЕКРАСЕН!!!!! ОБИчАМ СИ ГО!

и още нещо: теодор ми е толкова противен!!!! отвратителен е. като се появи и веднага превключвам канала, иначе ми иде да бръкна през екрана и да му смачкам грозната мутра!! не мога да повярвам, че заради него не взеха другия ми фаворит НИКИИИИ .... въобще не ми харесва и незнам кво хубаво му намирате в цвиленето...той не пее, а ЦВИЛИ!!! цвилещо говедо!!!!
    ->нищо лично към почитателите на тоедор, но тва си е мойто мнение и не задъжавам никого да ме подкрепя! (въпреки, че няма да е зле :Р

Пламен Пътов!Голям сладур!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не знам, тия с очилата не са за там, трябва и визия. Стефан добре пее, но да се погрижи малко за косата си, малко изтощена ми се струва. Като талант май Невена е най-добре.
    Косата му си е много готина пък!
    Ама аз такава не бих издържал-обичам да се нося късо...Е като изключим бритона
    А и Пътов е готин и е тука от региона
    хъхъ..

Guest
    Пътов е от Варна, а косата на Пламен е два косъма.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пътов е от Варна, а косата на Пламен е два косъма.
    Пътов е от Търново мога да ти кажа!Абсолютно съм сигурен, даже от моето даскало го познават.Може и да се е явил във Варна на кастинг-това е защото нямаше такъв във ВТ.

Оле днеска Стефан изпя страхотно тая песен, а тя по принцип е доста тъпа, но неговото изпълнение беше супер, даже самата песен прозвуча яко
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си