Права си...Забелязала съм обаче, че понякога сънуваш някого, за когото доста си мислила през деня...Поне при мен се е случвало така Иначе съм сънувала егати бруталните сънища...
Да, това и на мен ми се е случвало..
имах преди.. като малка де 2 суня мисля, които си ги сънувах системно, всяка вечер.. или през вечер..
единия беше как скачам от един мнооого висок мост, но не умирам, излизам пак отивам и пак скачам.. и така целия съм, само скачам от моста
а другият беше з мен тогава мн страшен, имам нечовешки гъдел (ама сега вече не толкова де) и сънувах как всичко е черно, тъмно и само на едно място е осветено все едно със прожектор.. така де, не прожектор, ами следач ли се казваше (дето осветява взездите докато пеят на сцената и се разхожат) и там един стол, сядах на стола и все едно се залепвах за него и не можех да стана и ме гъделичкаше един скелет бати тъпото(ама тогава умирах от страх)
Имах и още един сън, който няма д разказвам, защото вече станах мн досадна Ама от него се бях наплашила толкова много, че после няколко години заспивах на пусната лампа или на музика.. ужас..
Иначе обикновено сънувам големи простотии, примерно момчето което харесвах едно време го сънувах като СИНЯ КОТКА.. някви абсолютни глупости