.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

vupros4e kum mom4etata

mom4eta kude nai mn vi vuzbujda da vi dokosvat i celuvat? i kakvo vi podludqva da vi pravqt? ii izob6to koi sa vi erogennite zoni i t.n....
    aide 4akam otgovori

Голям фен
    Да ти кажа чесно, ако момчето те харесва / обича силно ... потрепва само докато стоиш около него ... една прегратка може да разбуди сексуалните му фантазии.
    А по темата ... Мен най-много ме вазбуждат целувките от врата като продалжават по гардите докато се стигне до свирка .. и така

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    по главичката

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Да ти кажа чесно, ако момчето те харесва / обича силно ... потрепва само докато стоиш около него ... една прегратка може да разбуди сексуалните му фантазии.
    А по темата ... Мен най-много ме вазбуждат целувките от врата като продалжават по гардите докато се стигне до свирка .. и така

a na ostanalite kvo vi haresva?

Guest
    smoke_boy e mnogo prav

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    На мен ми харесва мусаката.
    И на мен, както и пържени кюфтета.

Иначе ми харесва да ме докосват по коремчето и гърдите.

Едит: Опаа...сега видях, че темата е за мъже... е здаве да е...

e kvo go oburnahte na ligavene. az pitah seriozno za6toto me interesuva.....

На мен ми харесва да ме бара по дупето ъъъ...да ме ближе по вратът и да и свърша в устата

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    При всеки е различно..забелязвай на партньора ти какво му харесва и така..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    smoke_boy e mnogo prav
    И аз подкрепям

gyb4o
    Guest
    Bah mama mu,mn sa kefq....kat ma cilyfa po vrata i mi blije uhoto mn me fyzbujda,sy6to i kogato mi pipa i tyrka malkiq,nai-sym vyzbyden kato mi go lapa....ama ne vsqka iska da lapa tyi 4e kato za na4alo probvai s uhoto i vrata i leko dra6tene po gyrba....aaa ot vreme na freme ne fyzbujda i kogato me pipa ot vytre6nata strana na bedrata v oblasta okolo penisa,no ne go pipa nego a samo zagady4no okolo nego

dMoD
    Guest
    po glavata (dolnata)

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Съгласен

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    Еми така да се кажи на мен най ми харесва и възбужда по ВРАТА и по корема...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си