- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros4e kum mom4etata
mom4eta kude nai mn vi vuzbujda da vi dokosvat i celuvat? i kakvo vi podludqva da vi pravqt?ii izob6to koi sa vi erogennite zoni i t.n....
aide 4akam otgovori![]()
Да ти кажа чесно, ако момчето те харесва / обича силно ... потрепва само докато стоиш около него ... една прегратка може да разбуди сексуалните му фантазии.
А по темата ... Мен най-много ме вазбуждат целувките от врата като продалжават по гардите докато се стигне до свирка .. и така
a na ostanalite kvo vi haresva?![]()
![]()
smoke_boy e mnogo prav
И на мен, както и пържени кюфтета.Първоначално написано от Technof@n
Иначе ми харесва да ме докосват по коремчето и гърдите.
Едит: Опаа...сега видях, че темата е за мъже...е здаве да е...
e kvo go oburnahte na ligavene. az pitah seriozno za6toto me interesuva.....
На мен ми харесва да ме бара по дупето![]()
ъъъ...да ме ближе по вратът и да и свърша в устата
![]()
![]()
При всеки е различно..забелязвай на партньора ти какво му харесва и така..Първоначално написано от kuklata_90
Bah mama mu,mn sa kefq....kat ma cilyfa po vrata i mi blije uhoto mn me fyzbujda,sy6to i kogato mi pipa i tyrka malkiq,nai-sym vyzbyden kato mi go lapa....ama ne vsqka iska da lapa tyi 4e kato za na4alo probvai s uhoto i vrata i leko dra6tene po gyrba....aaa ot vreme na freme ne fyzbujda i kogato me pipa ot vytre6nata strana na bedrata v oblasta okolo penisa,no ne go pipa nego a samo zagady4no okolo nego![]()
po glavata (dolnata)![]()
СъгласенПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
Еми така да се кажи на мен най ми харесва и възбужда по ВРАТА и по корема...Първоначално написано от kuklata_90
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!