- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъсан презерватив.
скъса ни се презерватива, обаче не се бях празнил. дали от тая течност дето се отделя може да забременее. искам да питам кво ще рече 15-стотинкови презервативи. тия дето ми ги дават в аптеката са по 20 стотинки, те лоши ли са?
OMG!! Що не дадеш 3 лв за durex ама поне да си по-сигурен...тез най-обикновенните са баси гадните....въобще не се занимавай с тях
Тия от 25 стинки са и с некъв гаден лубрикант и се смесва и сокчетата от мацката и е доста кофти раота,а и са много по тесни от Дурексите![]()
Оф честно да си призная ми писна да чета такива теми....НЕ СЕ обиждайте...Ама купете си сфестни презервативи +/-3 лв няма да обеднеете ама поне сте сигурни!А по въпроса за бременноста-еми вместо да питаш,иди и купи тест,да не сме доктори тука.......при всеки е различно и строго индивидуално,ако един може да забремени с тая течност то др не може......
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Не знам как са презервативите от 20 стотинки, но съм чувала, че лесно се късат.Купувай малко по-скъпи, за да си сигурен.Не ми се вярва, че е станал гафа, но все пак нека си направи тест след една седмица.
Така са се родили някои знаменити личности!
Вие какво искате!?![]()
Light The Universe