.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    glupavi4ko_f
    Guest

Moderated: Харесвам най-добрият си приятел

Ami moje da vi zvu4i mnogo poznato,ili dosta glupavo,no mislq 4e imam nqkakvi 4uvstva k1m nai-dobriq si priqtel i te ne sa samo priqtelski...Problema e tam,4e toi skoro 6te k1sa s averkata si i nz ako mu priznaq dali nqma da si razvalim korenno priqtelstvoto(a tova ne moga da si go pozvolq! )pls daite mi s1vet kak da post1pq,pls iskam da 4uq 4ujdo mnenie
    P.S. az s1m na 14 a toi na 16 [-o<

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

MACKA prez o6ta
    Guest
    Sporet men trqbva da si precni6 6ansovete koito ima6 toi da se saglasi i toi da otkaje.Ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da mu kaja kakvi 4uvstva taq kam nego , za6toto ti gi ima6 tezi 4uvstva i ako ne mu priznae6 4uvstvata si ostavat i 6te e ojasno trudno da ste priateli taka ili ina4e.Posle pomisli kak iska6 i kak e nai-oda4no da postapi6 i deistvai.

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Ако си наистина сигурна в чувствата си тогава му ги признай и в зависимост той как ще реагира или какво ще каже... вече ще се разбере...

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Най-тежка е несподелената любов!
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че е добра идея да му казваш.Най-вероятно той няма чувства към теб и има доста голям риска да изгубиш приятелството му.Можеш да му покажеш, че го харесваш, но изчакай малко да мине време.Все пак до скоро е имал връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си