- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vreme be6e nqkoi naistina da me obicha...stranno e
ne znam dali vi se e slu4valo priqtelq vi da pla4e za vas,kogato ne ste zaedno.az sum na 17 gadjeto mi o6te ne gi e navur6il.principno ve4er mu stava super tujno 4e ne mojem da sme zaedno,oba4e v4era be6e vurha na vsi4ko..sq razbiram na men da mi stane gadno,koeto si e 4esto,mn 4esto mi stava kofti,ama v4era i nego lipsata go udari.za purvi put mu e i kakto vsqko normalno momi4e se trognah 6toto toi naistina me obi4a,ne vednuj mi go e pokazval,stana mi super qko 4e ima mom4e koeto naistina da mu puka za men.ve4e sme zaedno 3 mesecaa s drugite mom4eta nikoga ne e bilo taka.nikoi do sega ne me e obi4al istinski,ee moje da me e obi4al,no pone az ne sum go po4uvstvala kakto si trqbva. na vas slu4valo ti vi se e specialno kum mom4etata...da pla4ete ponqkoi put i da vi stava super tupo za tva 4e en ste zaedno,a tolkova vi se iska,a kum momi4etata...va6ite priqteli pokazvat li nqkakvi podobni 4uvstva?
ми не, моя приятел за мое нещастие не показва чувствата си, рядко ми казва мили неща, за което не го виня.. просто си е такъв... а за рев от негова страна и дума да не става, поне аз не съм го виждала да плаче и не ми е казвал да се е случвал.. много е странен и просто си е такъв...
Но иначе да виждала съм момче да реве за мен... и ми е ставало кофти...
бившето ми гадже като го скъсах след това ми казаха, че е плакал за мене...
Zdrasti macka,razbiram te napalno,6toto i na men taka vednaj mi se slu4i,mom4e da pla4e za men.Bqhme se sabrali za nova godina i poneje toi mnogo,ama mnogo me obi4a,no prosto nemoje da badem zaedno(po razli4ni pri4ini)se be6e zatvoril v edna staq i pla4e6e,makar posle kato go popitah toi da otre4e,no kakto i da e.Kakto nie momi4etata sme 4uvstvitelni i pla4em za mom4eta,taka i te go pravqt,makar i mn po rqdko.
Edno mom4e za da pla4e za momi4e,to e samo i edinstveno za6toto q obi4a i naistina mu puka za neq.
Za mnogo hora tova moje da se vijda sme6no,no za men ne e taka.E razbirase ne govorq za tezi revluvci na koito kogato ne im iznasq,zapo4vat da revat,a za tezi mom4eta,koito go pravqt rqdko,no iskreno.
Мне на мен лично не ми се е случвало...![]()
Хубаво е, че си разбрала какво значи да бъдеш обичан истински, наистина ли това е начинът да го усетиш? Трябва ли едно момче да се разплаче за теб, за да осъзнаеш напълно искреността на чувствата му?![]()
Сълэите не са начин эа докаэване на любов...!Но това е мое мнение!Както и да е ...щом по тоэи начин ти си се почувствала щастлива и обичана е прекрасно!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
на мен ми се е случвало да ми е тъжно когато не сме заедно..и много се радвам че моя винаги си изразява чувствата..дори повече от мен
като не се виждате и реве... оле майко![]()
някъв лабилен ми се вижда![]()
внимавай, че такива стават опасни като тръгне на скъсване![]()
Detska mu rabota....
Ми аз с1м ревал за мойта приятелка и то много... невиждам как1в е проблема..![]()
потенциален![]()
Дефинирай термин1р ... какво разбираш под " потенциален "Първоначално написано от Seizure of Power
ami az principno ne sum sviknala nqkoi da pla4e za men,to ne e to4no pla4ene ami prosto ei taka mu se pulnqt o4ite sus sulzi i se sti4at i taka,ama mi napravi mn golqmo vpe4atlenie ina4e mn qsno 4e ne si izrazqva taka obi4ta,mn puti mi e kazval i go e pokazval 4e me obi4a i t.n...ama taq slu4ka mn me u4udi i taka,principno nie momi4etata mn obi4ame takiva ne6ta ...4usvtvame 4e jelani vse pove4e i pove4e![]()
ако за едното невиждане плачеш, какво ли ще правиш при нещо сериозно ?
аз виждам проблем в зародиш![]()
emi ne znam ,az ne go vijdam sq na seki se slu4va takova ne6to,ne go vijdam 6toto i dvamata mnogo se obi4ame,,,ee nikoi ne e kazal 4e 6te se jenim de ,ama 100 % vruzkata 6te ni e dulga i kogato doide vreme za razdqla nqma da e 6toto primerno sme se skarali i 6te ni e tejko,a sig ve4e nqma da imame tolkova silni 4uvstva edin kum dr
И аз не мога да разбера.Не били мъже?!!!Много по-мъжествено е да си признаеш.Точно тези "мъже", които се хвалят, че никога не са били плакали са го правили, но ги е страх да не ги помислят за такива.И ако плачеш не може да се разбере дали си женчо или не, а дали посрещаш мъжки нещата, които ти се случват.`Щото обикновено тези "мъже", които никога не реват и се хвалят с това се сдухват за най-малкото нещо.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
плач=мъжко посрещане на трудностите ?Първоначално написано от koalka
![]()
куул![]()
А ти кво прайш кат те одрежат? Хилиш се така, както на снимката ли? Блааазе ти!Първоначално написано от Seizure of Power
По темата: Плакал съм за бившо гадже, легендарно е да си признаеш, трудно е да си го признаеш, още повече като не можеш се сдържиш и тя да те гледа. Нас питали ли сте не някога, кво е чувството, когато я гледате с насълзени очи. Някои пък не били плакали. Ай иди им повярвай. Тва е като " Мижи мъжо да те лажа." Просто са леко комплексирани от тва, да не изгубят мъжествеността си. Споко, няма я изгубите, даже напротив, ще ви обичат още повече, защото сте искрени, а не лицемерни![]()
не говорим за реакции при раздяла, а за пресилени такива, поради невъзможност за среща еди колко си времеПървоначално написано от BAYO
![]()
чети внимателно![]()
дам и аз се възхищавам на себе си как успявам да приема всичко без да избухвам в ридания![]()
az i priqtelq mi v4era napravihme 3 meseca i prez tova vreme kogato ne sme zaedno sqka6 4ast ot tqloto ni e ranena ili prosto lipsva. kogato silno obi4a6 i use6ta6 adskata lipsa na 4oveka koito si si izbral e normalno e da et izbie na salzi, na men 4esto mi se slu4va predi da zaspa ili kogato se osamotqvam sled kato sam se ribrala ot prekrasniq den s moito milo ... tova sa i 6tastlivi salzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi....az sum vijdala mom4eta da pla4at za men...nqkolko puti....1 viq be6e kogato bqh malko po- malko i skusah s edno mom4e,s koeto bqh prejivqlla naistibna strahotbna vruzka ( bqhme se otdali napulno duhovno edin na drug.....2 rie e kogato nai- dobriqt mi priqtel mi prizna 4e me obi4a.....i 3 tiq e nai - surserazdiratelen......Edno mom4e, s koeto bqh hodila super malko vreme i az go skusah malko gadno.....Predi nqkolko dni sedqh i pla4eh na ramoto mu za staroto si gadje, a toi mi be6e hvanal rukata i o4ite mu se pulneha susu sulzi kato me slu6a6ePo- mil i dobrosyrde4en 4ovek ot nego ne poznavam
![]()
Еми за мене двете за взаимно свързани, за туй така казах, не че не съм прочел. Пък ти щом си ве възхищаваш на себе си, че се справяш толкова смело, е па евала, кфо др. да ти кажа. Само да допълня ... понякога е по-добре "Трай бабо за хубост" :>> Ако се сещаш...Първоначално написано от Seizure of Power
Ох, да плачеш пред момиче е доста тъпо нещо, особено ако е за нея! Така само тя си помпа самочувствието и нищо друго, и не, не го отричаите малки пикли, така е![]()
Момче да плаче пред момиче е също толкова тъпо, колкото и момиче да плаче пред момче...Първоначално написано от Анонимко
az ne moga da razbera kvo mu e tupoto,ama kakto i da e.tva e v kruga na ne6tata,toi naistina mn me obi4a i qvno mu e bilo tejko toq den ,kvo tolkova ima ne moga da razbera,moje da e bil raztroen i za dr ne6ta i vsi4ko da se e nasubralo.
за едни е тъпо и смешно, за други явно не е тъпо и смешно![]()
разбираемо, различни хора сме![]()