.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    старахотна нее за испуск
    Guest

Едно детско филмче

Като бях малка си спомням,че си бях взела на някаква видеокасета от видеотеката едно филмче,което много ми хареса и сега се чудя кое е то,но не мога да се сетя .Значи помня,че имаше няква бабка май вещица в него и беше много луда,която се превръщаше в динозавър или нещо подобно-един такъв голям и лилав и по едно време се разболя от шарка и правеха разни отвари. И се гонеха из една гора май-май с някви там. Уффф хич не знам дали е известно,но все се надявам някой да го е гледал или да го знае. Еее,някой може ли да ми хелп?

Град
    U nas
    mislq 4e be6e animiranoto detsko s istoriqta za kral artur
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

един огромен лилав динозавър с големи зелени пъпки?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Дори и да разбереш кое е - не го гледай. Така си развалих представата за Бамби. Като малка адски много харесвах филмчето, но когато го гледах пак (мааааалко поотраснала) си запилях красивите спомени. Нормално е да мисля различно на 15 и на 6, нали?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си