- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно детско филмче
Като бях малка си спомням,че си бях взела на някаква видеокасета от видеотеката едно филмче,което много ми хареса и сега се чудя кое е то,но не мога да се сетя .Значи помня,че имаше няква бабка май вещица в него и беше много луда,която се превръщаше в динозавър или нещо подобно-един такъв голям и лилав и по едно време се разболя от шарка и правеха разни отвари. И се гонеха из една гора май-май с някви там. Уффф хич не знам дали е известно,но все се надявам някой да го е гледал или да го знае. Еее,някой може ли да ми хелп?
mislq 4e be6e animiranoto detsko s istoriqta za kral artur![]()
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
един огромен лилав динозавър с големи зелени пъпки?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Дори и да разбереш кое е - не го гледай. Така си развалих представата за Бамби. Като малка адски много харесвах филмчето, но когато го гледах пак (мааааалко поотраснала) си запилях красивите спомени. Нормално е да мисля различно на 15 и на 6, нали?![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)