.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    NoryThirteen
    Guest

Току що свърши в мен

Не точно де преди малко и сега съм седнала и пуша цигарата и ми е гот обаче точно защото почувствах как е да свършат в тебе. Знам че сега трябва да си взема хапчета само че тук беше въпроса Кои хапчета. знам за едни простинор кажете ми само името.

мерси...

И пак беше много приятно ! Пробвайте и вие . накарайте някой път френда ви да свърши в вас. сто пъти по яко е от на корема или лицето..

Град
    Пловдив
    постинор
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

ааааааааааааааааааа
    Guest
    не е простинор а е ПОСТИНОР ДУО се казват тези хапчета

Град
    София
    mersi predpochitam da ne si trovq organizma posle s postinori
    a hapchetata se kazvat "postinor duo" struvat okolo 10lv.

yu
    Guest
    Axa. temi takiva 1000. ti oba4e si go napravila i ''svur6il v teb'' i re6i da se ifuka6. axax. ebe me. bravo ina4e na tebe. golqmata rabota si . i se razrovi sledva6tiq put predi da pita6

Guest

Re: Току що свърши в мен

Цитирай Първоначално написано от NoryThirteen
    Не точно де преди малко и сега съм седнала и пуша цигарата и ми е гот обаче точно защото почувствах как е да свършат в тебе. Знам че сега трябва да си взема хапчета само че тук беше въпроса Кои хапчета. знам за едни простинор кажете ми само името.

мерси...

И пак беше много приятно ! Пробвайте и вие . накарайте някой път френда ви да свърши в вас. сто пъти по яко е от на корема или лицето..

кукло, ти си на 13 бе !

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ЛаЗаааааааааааааа хахахаа изкефи ли се че е свършил в теб...ми отиди до най-близката аптека разкажи им че приятеля ти е свършил в теб че много се кефиш и те ще ти помогнат

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Супер фен
    Град
    Мбабане

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от NoryThirteen

мерси...

кукло, ти си на 13 бе !
    "тя" е толкова 13 годишна куклА, колкото аз съм циганин
    а като гледам "простинора" го пие перманентно

Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    ЛаЗаааааааааааааа хахахаа изкефи ли се че е свършил в теб...ми отиди до най-близката аптека разкажи им че приятеля ти е свършил в теб че много се кефиш и те ще ти помогнат

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Простамол...

Твърд
    Guest
    Поеми топла паца =D>

простинор?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Простамол...
    УНО просто бади мъж

Мега фен Аватара на koalka
    Подозирам, че темата е просто бъзик.Не може да си толкова спокоен, като са свършили в теб и има опастност да забременееш, при положение, че не използваш никакви предпазни средства.Абусрд е, а и казва"опитайте и вие".Да бе да, ей сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си