- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Току що свърши в мен
Не точно де преди малко и сега съм седнала и пуша цигарата и ми е гот обаче точно защото почувствах как е да свършат в тебе. Знам че сега трябва да си взема хапчета само че тук беше въпросаКои хапчета. знам за едни простинор кажете ми само името.
мерси...
И пак беше много приятно ! Пробвайте и вие . накарайте някой път френда ви да свърши в вас. сто пъти по яко е от на корема или лицето..
![]()
постинор
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
не е простинор а е ПОСТИНОР ДУО се казват тези хапчета
Axa. temi takiva 1000. ti oba4e si go napravila i ''svur6il v teb'' i re6i da se ifuka6. axax. ebe me. bravo ina4e na tebe. golqmata rabota si. i se razrovi sledva6tiq put predi da pita6
![]()
кукло, ти си на 13 бе !Първоначално написано от NoryThirteen
ЛаЗаааааааааааааа хахахаа изкефи ли се че е свършил в теб...ми отиди до най-близката аптека разкажи им че приятеля ти е свършил в теб че много се кефиш и те ще ти помогнат![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
"тя" е толкова 13 годишна куклА, колкото аз съм циганинПървоначално написано от Анонимко
![]()
а като гледам "простинора" го пие перманентно![]()
Първоначално написано от gamercheto_
![]()
![]()
Поеми топла паца =D>
УНО просто бади мъжПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Подозирам, че темата е просто бъзик.Не може да си толкова спокоен, като са свършили в теб и има опастност да забременееш, при положение, че не използваш никакви предпазни средства.Абусрд е, а и казва"опитайте и вие".Да бе да, ей сега.