- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ти си ми само приятел?!?!?
Момичета, отговорете, че вие ги ръсите тия глупости?!?!?
опиши ситуацията![]()
Разбирай го като "не ме кефиш но не искам да те засегна". Аз обикновено като го чуя издивявам. Те си знаят и за тва не ми го казват често.![]()
Като чувствам те само като приятелка![]()
Според мен това е начин да се измъкне от ситуацията което означава че нищо не губиш защото който не те харесва не те заслужава![]()
Не те харесвам.
НЕ мога да бъда с теб, защото не ме привличаш иначе си добро момче![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
razbirai go kato ti si pove4e priatel otkolkoto ne6u drugo, i ne iskam si razvalim otno6eniata s porednata 3dnevna vruzka
вероятността да тръгна с тебе е около 2-3%, а мисля, че си ми навит![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
kazala ti e edno stimulirashto ne![]()
Не гледам на теб като на човек за флирт!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Еми, честно казано-да, глупости са в повечето случаи.На мен не ми се е случвало да го казвам, но така обикновено момичета се измъкват и деликатно искат да кажат, че не искат да са нещо повече от приятели с въпросното момче.Тъпо е, ако после се окаже, че си го излъгала.
Позната историяи на мене така ми казаха , но после си промени мнението \
/
ае да си останем приятели (ама гледай да не ме търсиш много, много, че трябва и оправдания да мисля, за да не излезем)![]()
ponqkoga puk kogato ste hodili mn dulgo vreme i vruzkata vi se e iz4erpala momi4eto ve4e te 4ystva kat mn mn blizuk priqtel prosto ve4e q nqma trupkata kato kum gaje.... ili puk ako ste bili mn dulgo vreme priqteli i tq te rezne po toq na4in moje prosto da ne iska da te izgubi kato fr![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Ето тва е най-точното определение според мене. Последният път когато ми го казаха беше същото " Не мога да съм с теб, защото не искам да си разваляме отношенията и доброто приятелство!" Бла бла.. на тва му викам "тънко измъкване по лайстната"Първоначално написано от Crazy`Witch