.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ти си ми само приятел?!?!?

Момичета, отговорете, че вие ги ръсите тия глупости?!?!?

Guest
    опиши ситуацията

Guest
    Разбирай го като "не ме кефиш но не искам да те засегна". Аз обикновено като го чуя издивявам. Те си знаят и за тва не ми го казват често.

Guest
    Като чувствам те само като приятелка

Guest
    Според мен това е начин да се измъкне от ситуацията което означава че нищо не губиш защото който не те харесва не те заслужава

Не те харесвам.
    НЕ мога да бъда с теб, защото не ме привличаш иначе си добро момче

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

razbirai go kato ti si pove4e priatel otkolkoto ne6u drugo, i ne iskam si razvalim otno6eniata s porednata 3dnevna vruzka

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    вероятността да тръгна с тебе е около 2-3%, а мисля, че си ми навит
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    kazala ti e edno stimulirashto ne

Супер фен Аватара на pinki
    Не гледам на теб като на човек за флирт!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, честно казано-да, глупости са в повечето случаи.На мен не ми се е случвало да го казвам, но така обикновено момичета се измъкват и деликатно искат да кажат, че не искат да са нещо повече от приятели с въпросното момче.Тъпо е, ако после се окаже, че си го излъгала.

Guest
    Позната история и на мене така ми казаха , но после си промени мнението \/

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ае да си останем приятели (ама гледай да не ме търсиш много, много, че трябва и оправдания да мисля, за да не излезем)

ponqkoga puk kogato ste hodili mn dulgo vreme i vruzkata vi se e iz4erpala momi4eto ve4e te 4ystva kat mn mn blizuk priqtel prosto ve4e q nqma trupkata kato kum gaje.... ili puk ako ste bili mn dulgo vreme priqteli i tq te rezne po toq na4in moje prosto da ne iska da te izgubi kato fr
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

mai shvanah!!! na4i az iam takuv slu4ai nai dobriq mi pritel e lud po mene ot stra6no mn vreme toi mi go kazva ma az se praa na luda tupo e ama nemoga da spodelq lubovta mu az hoda se s negovi fr ma kvo da naprava?!?!?!nema kvo!!!!taka e

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Не те харесвам.
    НЕ мога да бъда с теб, защото не ме привличаш иначе си добро момче
    Ето тва е най-точното определение според мене. Последният път когато ми го казаха беше същото " Не мога да съм с теб, защото не искам да си разваляме отношенията и доброто приятелство!" Бла бла.. на тва му викам "тънко измъкване по лайстната"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си