- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- chervilo ili glanc
ГЛАНЦ МНОГО ЯСНО...ЧЕРВИЛОТО Е МНОГО ЦИГАНСКО!!! :P
Гланц или червило с гланц за блясък отгоре. Само червило бих сложила, ако е някакъв по-светъл или перлен нюанс, да не се набива много на очи.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Червило, но това си е по собствен вкус, предпочитам червилото защото е по- трайно и придава по- приятен цвят на устните, до колкото гланца- сава само ако е хидратиращ и го използвам, когато съм си вкъщи...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
i az i az taka \Първоначално написано от valantain_love
/
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
хахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Права си
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Гланц!!!!!Предпочитам го , а и не харесвам много червилата!От тях с времето устните се обезцветяват и губят естесвения си цвят по-скоро от обикновено!
Гланц
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от kaka_lara
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
стига да хидратира и да има блясък няма значение гланц или червило
няма любов
Гланц.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ГЛАНЦ определено![]()
Предпочитам червило, имам едно пепеляво на Golden Rose, което е много качествено, а всички гланцове, които съм ползвала нямат никакъв цвят, много мазно стоят а и се трият след 5 мин.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
e dae mila i ti si prava ama k0lk0ty i da se triqt i kf0 li ne slet vreme ne glanc0vete ybescfetqat ystnite nalee?!afeee i as tf1rdy s1m za glancyvete !!!k0lk0ty i neka4estfeni da gi iskarvate za mene te sa nai dybr0ty re6enie!!!mn0o0oy mrazq 4ervilata!neznam za6t0o ama e taka...
![]()
az mislq che imam nqkva maniq za glancovete pochti vseki den si kopuvam glancove imam obshto 28 techni glanca s chetchica mnogo sa sladichki {}{}
Еми предпочитам гланц, ако е безцветен супер...по принцип не ползвам червила..случвало се е, но избягвам употребата им![]()
Винаги позлвам гланц, харесвам безцветен или леко розов.
Червила има само много тъмно червени и ги позлвам има-няма веднъж годишно.
и аз съм за гланца![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
bravooo pichki {{{}}}
аз определено предпочитам Гланца но понякога ми се налага да си сложа червило и след това гланц ... зависи от повода
Зависи, но гланц!
kupih si glanc vchera ;}}}
predpo4itam glanc ili ako nqmam takav izpolzvam nqkakvo po svetlo i te4no 4ervilo