.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Carrie
    Guest

Странен вкус на срамните части

Здравейте. Проблема ми е следния: Имам странен вкус на гърдите и от скоро на клитора. Първия път когато усетих такова нещо беше преди 2 години когато приятелят ми ме целуваше по гърдите и след това се целувахме... и имаше кофти вкус, който се усеща стипчив и остава за дълго, докато не пиеш или хапнеш нещо. Бях ужасно учудена. От няколко месеца... този вкус се появи и на клитора ми и областта около него. Знам, че тази част от тялото си има специфичен вкус и знам какъв е той, но моят не е такъв.А преди не беше така! Не мога да си обясня с какво е по-различна кожата ми там... отколкото на останалата част от тялото ми, която няма никакъв вкус! Мия се постоянно... и дори и след това е така. Много е неприятно... И нямам обяснение за този странен вкус, какво би могло да го причинява. Моля ако някой има подобен проблем да сподели, ще се радвам на всеки коментар и препоръка. Благодаря предварително.

не се притеснявай... явно пичката ти се е окислила
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

ползвай продуктите на lactacyd femina. Тези продукти оравновесяват рН-то. Ако не помогне, ходи на гинеколог. Но мисля, че тези продукти ще ти помогнат.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Carrie
    Guest
    Използвам Лактацид от няколко месеца. Мия се поне 2 пъти на ден и когато се наложи повече. Правя си и промивки с гинекологичната течност от серията. Не е от лоша хигиена...повярвайте ми.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    по-скоро малко се изсилваш.
    намали малко козметиката и се мий обилно само с вода.
    и тия вътрешни промивки се правят само ако имаш някъв гинекологичен проблем и много рядко.
    алелуя.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Carrie
    Използвам Лактацид от няколко месеца. Мия се поне 2 пъти на ден и когато се наложи повече. Правя си и промивки с гинекологичната течност от серията. Не е от лоша хигиена...повярвайте ми.
    ами стига простотия и слушане на другите "сливи" де!

естествено, че ако натискаш на "киселинните" продукти от типа на "лактацид" - ефекта ще е ужасен!

горкото Момче, чудя се как е още с теб! не вярвам да е още за дълго...

очевидно е, че на теб ти е неоходимо обратното на препоръчания "лактацид"

Carrie
    Guest
    Не съм съгласна с това, че прекалявам с интимната хигиена. А горкото момче... си има достатъчно много други причини да остане с мен - той не е от тези, за които всичко свързано със секса е от първостепенно значение. Но твоите виждания (върху себе си може би, или приятели) са различни. Нищо де. То вие тийн-форумците хулите и мърливите дето споделят проблемите си и това, че през ден се подмиват. Както и да е. Продуктите Лактацид Фемина са абсолютно безвредни, а използването им 2 пъти на ден е напълно според нормалното. Промивките - веднъж месечно (колкото е допустимо без да са изписани от лекар). Майната му... не ща повече компенетни съвети.
    I'm outta here!

Мега фен
    batkodoki, ти много разбираш, а! Лактацид съдържа млечната киселина, която е естествена за влагалището! Друг е въпросът, че не е хубаво да се правят вътревлагалищни промивки. Спри ги за известно време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си