.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Cool`girl
    Guest

Moderated: Кога за първи път правихте свирки на приятеля си?

zdraveite

Da wi popitam... koga za purwi put prawihte swirki na priqtelq si! Imam predwid - 1-q,2-q put.. i t.n

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами мисля, че вече ходихме 4 месеца.

Guest
    ходихме 1година и 2месеца..нямаше къде пък и 2мата бяхме сдухани

Guest
    mi vtoriq ili tretiq put kat spahme... \/

amiii....sedmica sled kat trugnahme
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

vuzbydena
    Guest
    s posledniq s koit bqh mu napraih svirka na purvata sedmica o6te ama 6toto be6i mn qk i mai sa bqh vlybila

Моята за първи път ми разсвири на кавала след месец и половина откакто тръгнахме

Цитирай Първоначално написано от vuzbydena
    s posledniq s koit bqh mu napraih svirka na purvata sedmica o6te ama 6toto be6i mn qk i mai sa bqh vlybila

Ти да се влюбиш

vuzbydena
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07

Ти да се влюбиш
    Da,milichuk! Kakvo ima,slunce? 4ovek sum-vlybvala sum se!

az p1k mu q napraih 2 meseca sled kato hodihme

Град
    София
    poprincip parvata si svirka bqh napraila dosta vreme led kato tragnah s momcheto ,nqkade sled okolo polovin godina,inache na segashniq mi priqtel mu napravih svirka parvata nosht v koqto praihme seks,mislq che beshe sled okolo 2 sedmici ot kakto se vijdahme

Хитър начин да си направиш равносметка коя колко е лесна!
    Light The Universe

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    ne mislq,che po tva mojesh da si napraish qnkva ravnosmetka,tva e neshto savsem normalno

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07

Ти да се влюбиш
    Da,milichuk! Kakvo ima,slunce? 4ovek sum-vlybvala sum se!
    =D>

lollyto
    Guest
    na 9-tiq mesec

На мен мойта приятелка ми направи в същия ден в които тръгнахме и съм ЛУД ПО НЕЯ!!! Обичам я тъз кучка МНОГО
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Oще не съм му правила.. а ходим от 5 месеца водиме си редовен сексуален живот... но просто не искам и тва си е

Котарана
    Guest
    Mi neznam tochno niakade 2-3 sedmici sled kato tragnahme...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    6-7 месеца след като тръгнахме. и след като той ми напряви... просто трябваше да върна жеста

Супер фен
    Първата свирка направих след близо 2 месеца, а на сегашния ми приятел- след около седмица.

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    На мен мойта приятелка ми направи в същия ден в които тръгнахме и съм ЛУД ПО НЕЯ!!! Обичам я тъз кучка МНОГО
    И се сабуди захапал чаршафа нали!?
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Пф. Пак ще задам мноооого Ентелегентен въпрос, ама това съм аз, какво да се прави .
    Кога момчето счита за най- подходящо да се направи първата свирка? Ясно е, че доста голяма част ще се израдват да е на втория ден. Но това ще доведе до изказване като горното, и съответно момичето ще изглежда лесно. Ако пък чака прекалено много (5-6-7) месеца няма ли до ви омръзне да чакате (то е ясно,де). Но кога е най- подходящото време за предприемане на по- сериозни мерки в показването на чувствата и задълбочаването в дадена връзка без да започнете да си мислите "Оф, тая на монахиня ли ми се прави ? Айде клякай долу най- сетне !), но и да не загубите уважение към момичето, защото е гадно да се мисли за едно момиче, че е лесно, а е още по- гадно то да е.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В деня, в който правихме 1 година и половина, а 3 дни по-късно ни беше първия секс!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Свирка в истинския смисъл на думата (да ми е кеф и на мен, и на него) съм правила само на едно момче. Не ми е гадже, но правим секс (много добър секс ) . Харесваме се и сигурно щяхме да ходим, ако не беше толкова далече ..
    Та направих му след като той ми направи на мен ляляля-то при първия секс, а той беше на първата среща .. Може да звуча много лесна така, но при нас нещата са много сложни.. не мога и секунда да хабя на въздуха, когато сме с него.. нямаме толкова много време .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Когато правехме 2 месеца и ни беше 1-я път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си