.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Oще не съм му правила.. а ходим от 5 месеца водиме си редовен сексуален живот... но просто не искам и тва си е
    спермата подмладява така че... се възползвай от тази чудодейна смес...
    Да викат и крем младост!!!
    Light The Universe

Голям фен
    Град
    София
    Ние поначало правихме секс 3 месеца, след като тръгнахме. Значи свирка съм му направила на четвъртия месец...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    На мен мойта приятелка ми направи в същия ден в които тръгнахме и съм ЛУД ПО НЕЯ!!! Обичам я тъз кучка МНОГО
    Твърдиш, че я обичаш, но я наричаш кучка? Как стаа тоо номер?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    нямам си на представа...
    ако съм обичам приятелката си няма да я карам да ми духа даже и да иска...абе момичета тва не ви ли е гнусно? може и да доставя голямо удоволствие ама... все пак!

Град
    Варна
    Ми някъде на 4 или 5 месец след като тръгнахме
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    mi nie hodehme...9-10 meseca...

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от ShannonLarkin
    ако съм обичам приятелката си няма да я карам да ми духа даже и да иска...абе момичета тва не ви ли е гнусно? може и да доставя голямо удоволствие ама... все пак!
    Как бе?!Кое му е гнусното?!Нормално си е!Все едно да кажеш,че те е гнус да направиш лизбет на приятелката си!
    Иначе по темата на първия път когато правих секс с него!Това все пак си е част от секса според мен!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

ami na biv6iq si priqtel mu napravih svirka nqkade 1 mesec sled kato hodih me a na nastoq6tiq si ne sam vse o6te

Guest
    Защо бе, господи!?

Мега фен
    "Я го вкарай да не го гледам" Не е гнусно, ако беше, нямаше да давам да влиза във вагината ми.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Я го вкарай да не го гледам" Не е гнусно, ако беше, нямаше да давам да влиза във вагината ми.

Maliii az pa na moq priqtel sam mu kazla 4e svirki nema i tfa e i toi se primiri OBI4A ME VSE PAK ne hoi s mene zaradi svirkite
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен
    1. Научи се да цитираш, елементарно е.
    2. ООо...не думай...моят пък само заради свирките е с мен.

ААА!?
    Light The Universe

Guest
    духах му още преди да станем гаджета, а след като му се пуснах, пък вече тръгнахме

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    еми на бившия ми беше първата, и беше 4 месеца слет като тръгнахме

ne si spomniam koga ama super mnogo obicham da si go blizkam :"} ahahah mnogo e priatno se edno blijesh sladoled ot mc donald`s daje i po-vkusno.

mi nie s gadjeto mi tragnahme na edin kupon i togava mu napravih parvata svirka
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Guest
    dneska za purvi put mi be6e... na 14 sum..

Guest
    4 и 1/2 месеца след като трънахме, около 2 след като за пръв път си легнахме. Той си искаше още преди това, но аз не се навивах

nqnqnqnq
    Guest
    az na moq sum mu praila samo svirka do sq,6toto na nego sld tva ne mmu stana i nqma6e kak i taka.ian4e hodihme 3 meseca i sled tva

Guest
    da prai6 svirki na nqkoi na 14 godini ne mislq 4e e za hvalene!?!Dosega bqh na edno party i momi4eta na moita vuzrast i po golemi s edna god hodiha v kenefite s nepoznati mom4eta po 2-3 dori i im duhaha!Ko da prikazvam to tva si e tehniq na4in na jivot-da si kurva na 13-14 da abortira6 ot nepoznat i tum podobni ne6ta sa tupi!Sled tva se oplakvat 4e im e izlizalo ime ma gradskata kurva!Ama qvno im dostavq udovolstvie nz az bih duhala na PRIQTELQ SI sled vreme smisal iskam naistina da mu imam doverie i da se obi4ame ne iskam da e s men samo zaradi seksa i svirkite!I kazvam edno BRAVO na mom4etata deto razbirat momi4etata koito ne jelaqt da im pravqt (govorq za 1viq pat)!

Spala sam s mom4e,no ne sam pravila svirki!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    На сегашния ми приятел не съм му правила, иначе на предишния ми - на първия или втория път беше

Супер фен Аватара на Barbie
    Ммм, що годе 3 седмици след като тръгнахме. Баш на Нова Година (тъй че хубави спомени...). Имахме един-два неуспешни опита да правим секс, тъй като мен ме болеше, та не бяхме спали още. Е, и това стана - 3 дена по-късно.

На сегашния - когато правихме секс за 2-ри път. Молеше се момчето...макар че не бях готова все още, се смилих над него.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си