- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Кога за първи път правихте свирки на приятеля си?
на 2 месец откакто трагнахме![]()
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
В началото като тръгнахме тя не искаше и аз и казах, че няма проблем, след 5-6 месеца бяхме доста възбудени , тя попита искам ли да пробваме и казах, че ако тя иска е нп и тогава ми направи, не беше мн хубаво но се постара и го направи заради мен , оценявам го.
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
ПЪРВАТА СВИРКА КОЯТА НАПРАВИХ НА ГАДЖЕТО СИ БЕШЕ НА ТРЕТИЯ ПЪТ КОГАТО ГО ПРАИХМЕ!НЕ МЕ КАРАШЕ,А ДОРИ СЕ ДЪРПАШЕ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАМ,НО НЯМЯШЕ КЪДЕ ДА ИДЕ!ХОДИМ 3 ГОДИНИ И ОЩЕ ПОМНИМ И СЕ СМЕЕМ КАК СЕ ДЪРПАШЕ,А ПЪК СЛЕД ТОВА НЕ ИСКАШЕ ДА СПИРАМ![]()
![]()
![]()
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
И на моя му беше некомфортно-просто се притесняваше човекът защо го правя. Иначе не ме е молил. Той даже споделя, че си е мислил, че никога няма да му се случи и направо го побърквам от кеф само при мисълта, че съм навита да го правя.
1 sedmica sled kato trugnahme... sled oshte edna imashe i sex![]()
az my q napraih 2-3 pyt kat sa ebahme \/
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
Duham o6te ot predi da pravq sex...no parvata svirka na mom4eto s koeto sam po princip sedmica dve sled kato tragnem.
ami na 3-tq den![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!