.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

отчаяна съм

Незнам откъде точно да започна.Имам си приятел от повече от година.Не мога да ви опиша колко много го обичам.Просто той е смисълът на живота ми.Той си е моят живот.Не бих могла да си представя живота си без него...
    Като всяка връзка и ние си имаме проблеми.Само,че през годината през която бяхме заедно ние се виждахме почти всеки ден и по този начин разрешавахме проблемите си.Но от няколко месеца,започнахме да се виждаме в седмицата един път / два пъти най-много трипати.Просто нямаме повече възможност да се виждаме по-често... От там идва и целият проблем.Поради причината,че рядко се виждаме и много се караме,почти нямаме време да разрешаваме хилядите проблеми,които са на главите ни. За мое съжаление,приятелят ми не издържа.Аз го виждах как с всеки скандал започва все повече всичко да му писва.Съвсем скоро поговорихме и си обещахме,че ще правим компромиси един с друг и така ще се караме по-рядко.Само,че той ми каза,че вече нямал сили.Обясни ми,че още няколко скандала дори и дребни може да разрушат връзката ни до край.Обясни ми също,че вече се колебаел дали изпитва същите чувства към мен.Закле ми се че няма друга жена в живота му и аз му вярвам,защото досега никога не ме е лъгал или изневерявал.Моля ви кажете ми как да оправя връзката ми? Найстина няма да мога да понесе раздялата ни.Нежалая да се стига до там.Моля ви дайте ми съвет-готова съм на всичко за да спася връзката ни...

Мега фен Аватара на koalka
    Как да я оправиш....трябва и двамата да се потрудите за това.Обсъдете това, че се карате всеки път и се опитайте да ограничите това възможно най-много.Няма смисъл, при положение, че се обичате да пропилявате времето, което е наистина малко.Съсредоточете се върху хубавите моменти и ги направете повече.Тези караници ще съсипят връзката ви.

Guest
    Опитай се да правиш повече компромиси и да сдържаш гнева си.Всеки път когато ти иде да се заядеш с него го целувай,а всеки път когато той се заяде с теб вместо да отговориш с ледена забележка му кажи,че го обичаш.За момента мисля,че това е най-правилното.

Стига бе хора, за кво тряя да се разделяте, като сте заедно повече от година? Омръзнали ли сте си? Защо тва, че се виждате по 2-3 пъти в седмицата примерно, е повод за скандали? Аз се виждаХ с моето маце само през уикенда и тва не ни е давало повод да се караме, даже напротив. Изпитвахме още по-голямо желание, когато се видим в края на тежката седмица. Аз работех, не можех да ходя при нея, тя пък студентка, имаше тая възможност, и не изпускаше момент да не я уползотвори. Защо вместо да се карате от тоя бял кахър, да вземете да мислите на това малко по - различно. Дръжте се по-сплотени, не се карайте за глупости, от тва смисъл няма. Показвайте си, че се обичате, а не обратното. Тва мисля да позакърпи нещата. И не се предавай обичай го с цялото си сърце, покажи му пламъка в очите си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Стига бе хора, за кво тряя да се разделяте, като сте заедно повече от година? Омръзнали ли сте си? Защо тва, че се виждате по 2-3 пъти в седмицата примерно, е повод за скандали? Аз се виждаХ с моето маце само през уикенда и тва не ни е давало повод да се караме, даже напротив. Изпитвахме още по-голямо желание, когато се видим в края на тежката седмица. Аз работех, не можех да ходя при нея, тя пък студентка, имаше тая възможност, и не изпускаше момент да не я уползотвори. Защо вместо да се карате от тоя бял кахър, да вземете да мислите на това малко по - различно. Дръжте се по-сплотени, не се карайте за глупости, от тва смисъл няма. Показвайте си, че се обичате, а не обратното. Тва мисля да позакърпи нещата. И не се предавай обичай го с цялото си сърце, покажи му пламъка в очите си.
    Съгласна съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си