- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koq ot 3te spirali???
Max Factor 200calorie s izviva6tat 4etka ili na Maybelline "Volume expres za izvivane ili na Bourjois onaq za obem s oranjevata kapa4ka, edna 4erna na duljina????????????/
Ot koq ste nai-dovolni? i koq e nai-dobra za izvivane
Не си слагам спирала,но мисля че тази на Мейбалин ще излезе най-добра.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ммм значи аз лично от Боржуас не съм мн доволна ,защото четчицата не ми допада на миглите!А иначе Мейбълин си е наи-добрата \/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз пък имам една на Maybeline, която е ужасна и никога не съм я ползвала. От тези трите мисля, че Max Factor е най-доброто.![]()
moje6 li da vidi6 dali e volume expres za izvivane, molq teПървоначално написано от charlotte^
Честно казано не използвам спирала.Ако ми се наложи да сложа е много рядко, но според мен тази на Max Factor e най-подходяща!
някой да е доволен от тази![]()
Хм странно,защото много хора се оплакват от нея,а и сама се убедих ,че е пълен боклук-ужасно слепва миглите и хич не ги удължава много..Аз мислих точно нея да си купя,но когато ми дадоха да я пробвам напрао..Първоначално написано от sexi_lady_666
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Tazi na Max Factor ne e nishto osobeno,daje si e gadna.
Moje bi tazi na Maybaline e nai-dobra ot trite.makar che sega sa pusnali nova spirala na Bourjois-sashtata kato tazi za koqto pitash no s "Ultra Black"-probvai neq nqma da ostanesh razocharovana.![]()
мда, слънце, знам обаче този стария модел на Бържоа с оранжавата капачка има някаква промоция и към спиралата ти дават и молив на Бържоа,точно който искам да си вземаПървоначално написано от mil4eto_
![]()
та има ли някоъ, който да е пробвал тази Volume Express na Maybelline и да е доволен, че добре извива миглите
Maybelline "Volume Express"
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз ти препоръчвам тази на Maybelline "Volume Express"
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
\Първоначално написано от koalka
/
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
На Буржоа спиралата е много добра - не слепва, придава приличен обем и е достатъчно наситена и издръжлива, а цената и е перфектна ( 11-12лв). Мейбълин съм ползвала една друга спирала (розова с зелена капачка, не я помня как се казваше) и хич не ми хареса. И да се оплача - взех си новата спирала ( telescopic) на L'oreal и е ОТВРАТ. Слепва много гнусно и въобще не прави миглите по-дълги, може би само леко ги извива и боядисва...Не се лъжете да си я взимате![]()
а какво ще кажете за една
MAYBELLINE ney york
volum' express [опаковката и е електрик синя]
<3 ya
na Maybeline e nai-dobra \/
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Az sam mnogo dovolna ot spiralata na Loreal "Volume shoking".Stara e no e mnogo gotina.