Аз съм с астма от малък! В момента нямам проблеми от няколко години може би не съм имал пристъпи, но си спомням като бях по малък задушаванията бяха до сущ като това което описваш! Докторът спецялист в дадена област ли беше или ГП? Също си спомням че за да ми открият дадени алергии ми правиха доста тестове и иследвания...но да си кажа честно не бяха много верни!! Бяха ме искарали че не мога да ям никакви колбаси мляко и млечни продукти (сирене кашкавал) ,също така трябваше да ограничавам и белтъчините (яйца) а аз бях на 5-6 години! Майка ми твърдо реши че ще ме оставя да си похапвам...то на едно дете без тези продукти какво би станало от него! И така нямах проблеми макар че лекарите бяха го искарали черно на бяло тва! И си ядях съвсем нормално! По добре върви да ти направят някой друг тест! Алергии към домашен прах домашен любимец ако имаш...! Но да си кажа честно не са мн верни тези иследвания!!! Аз имам куче и папагал а ме бяха искарали и алергичен към кучета котки пернати....и всякакви такива! Това зачервяване за което говориш е съвсем нормално за един такъв пристъп! Все едно да ти увият въже около шията и да почнат да те душат ...според теб ще ти се зачервят ли очите? Според мен да така че най-добре е да се обърнеш към специалист (било то с направление през личния лекар) но този проблем не е за подценяване...определено не те плаша но е добре да вземеш мерки навреме!!!
УСПЕХ!
ПП: Аз не съм специалист така че мн от написаното е мое лично мнение и виждане върху нещаща